2015. június 26., péntek

Albérlet budapest viii

Albérlet budapest viii

Kiadó albérletet keresel VIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Albérlet Budapest keresel? Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Diószegi Sámuel utcában, Kőris utcára néző ablakokkal, teljes körűen felújított, III. DECEMBER 01-től minimum egy évre kiadó, kulturált lift nélküli házban.


A legfrissebb albérlet , kiadó lakás hirdetések Budapest VIII. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. ALBÉRLETet keres Budapesten?


Német utcában kiadó egy téglaépítésű társasház 3. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Are you searching for an apartment or room for rent? Apartments, houses and rooms for rent located in all bigger cities of Hungary. Find by us your tenant or your new apartment.


Bútorozott és gépesített állapotban bérelhető azonnali költözéssel. Egy tégla építésű,nyugodt lakóközösségű társasház magasföldszintjén található. Gyerekkel és kisállattal költözhető a lakás.


Lakás kiadó in Budapest VIII. Szoba ( albérlet) - Budapest VIII. SZOBA KIADÓ Baross u-nál ill. Zuglóban és Cinkota HÉV-nél - alagsori miniszoba 29. Teljesen bútorozva, klíma, Tv, felszerelt konyha, mosógép.


Hamarosan kapni fogsz egy e-mailt, amiben leírjuk a belépéshez szükséges információkat. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg a levél, kérjük ellenőrizd a leveleződ levélszemét (spam) mappáját. Corvin sétány mellett egy m2-es szobás, amerikai konyhás, étkezős tégla építésű lakás. Külön helységben található a fürdő és a WC. Lujza utcában frissen felújított, szobás, utcai nézetű elektromos fűtéses, LED világítással felszerelt tip-top lakás eladó közel a Teleki László térhez.


Albérlet budapest viii

Budapest albérlet Budapest kiadó ingatlanjainak hirdetési portálja. Dugonics utcában lévő szobás, galériás, felújított, nm-es, csendes lakás kiadó. Mind a két szobában galéria van. A lakóingatlanok száma Budapest , VIII.


Ez azt jelenti, hogy Budapest , VIII. Józsefváros városrészben a lakóingatlanok száma év alatt 6. Ezen az oldalon a kiadó albérlet hirdetésekből 1db Budapest VIII. Legyen az egyszobás, két szobás, felújított vagy felújítatlan téglalakás, itt megtalálod a megfelelőt. Palotanegyedben belülről szépen felújított, liftes ház második emeletén eladó 1nm-es két bejárattal rendelkező (mindegyik külön nyíló) szobás felújítandó lakás.


Albérlet budapest viii

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Kiváló közlekedésnél, az Orczy út és a Kőris utca sarkán található emeletes, liftes, kaputelefonos házban szoba kiadó! Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható.


Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések