2015. augusztus 4., kedd

Bak férfi viselkedése

A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki. Ha megértő, erős és érzéki partnert talál, akkor az élénk Bak szinte a robbanásig tud feszülni. Bak (XII. - I. 20.) A Bak férfi meglehetősen gyakorlatias, kötelességtudó. Hisz az alapvető női- férfi szerepekben, ezért nem való mellé túlzottan önálló, független nő.


A párkapcsolatban szeret ő lenni a domináns fél, fontos számára a családfenntartó titulus. A Bak férfiak nem üdvözlik olyan megértően a feminista mozgalmakat, mint sok Vízöntő, Mérleg vagy Halak férfi. Nyilas Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni.


Merőben változatosság, annál kevésbé rutin. Milyen jelei vannak, ha egy bak férfinak bejön egy lány? Azt olvastam, hogy eléggé zárkózott ez a típus érzelmileg (és úgy is tapasztalom), de lehet, hogy csak szimplán nem jövök be neki. Ezért, ha a férfi megragadja a tekintetét, ne fusson el előle, tartsa vele a szemkontaktust, ezzel azt mutatja neki, hogy Ön is érdeklődik iránta! A testbeszéde elárulja, hogy érdeklődik Ön iránt.


A szerelmes férfi érzéseit nem csak szemkontaktus teremtése leplezi le: az egész testbeszéde árulkodó jeleket küld a nő felé. A lényeg, hogy a férfi és női elme közti különbségeket ismerned kell és ne tegyél meggondolatlan lépéseket, hanem ennek fényében cselekedj. Ha pontosan tudo mit kell tenned és képes vagy kontrollálni az érzelmeidet, akkor a sikert elkönyvelheted magadnak.


Na de mit kell tenned pontosan? Középmagas, illetve magas, sovány testalkatú, arca hosszúkás, aszkétikus, a bőre sötétebb tónusú, arca sokszor karakteres, férfias jelenség. Fiatal korában a gyengébb nem könnyen zavarba hozza, így kevés nőnek mer udvarolni, mert fél az elutasítástól.


A randizás gyakran tartogat meglepetéseket. Előfordulhat például, hogy az első találkozáskor izgalmasnak és rejtélyesnek látszó partnert a későbbiekben inkább már kissé ijesztőnek találo ami nem is véletlen. Egyre több ugyanis a személyiségzavaros férfi , akiket jobb. Pár nap délutánra mentem csak be dolgozni, ő meg felajánlotta, hogy felhozza a hűtőbe az ebédemet. Az utóbbi időben pedig olyan fura dolgokat mon hogy nem tudom hova tenni.


A bak férfi azon férfiak közé tartozik akit hagyni kell, hogy kezdeményezzen, ám ugyanakkor tudtára kell adnunk, hogy mi is akarjuk a kapcsolatot. Szereti a büszke nőket, akik jólöltözöttek és hangsúlyt fektetnek az értékre. A Nyilas szabadabb, mozgalmasabb életet élne szíve szerint, mint ahogy az a Bakkal lehetséges. Ha szerelmesek lesznek egymásba, a Nyilas csodálja a Bak határozott egyéniségét, a Bak pedig vonzódni fog a Nyilas dinamizmusához. Idő múltával azonban jönnek az ellentétek, amelyek feszültséghez vezetnek kettejük között.


Természetes, hogy egy férfi megajándékozza a nőt, akinek udvarol. De ha valóban el akarja nyerni a tetszésedet, nem egy sarki virágosnál futtában megvásárolt csokorral vár. Ha el akar bűvölni, ha igazán kedveskedni akar, akkor saját kezűleg készít neked meglepetést.


Annak ellenére, hogy a csillagok állása kifejezetten kedvező lesz az év utolsó negyedében a bak jegy szülöttei számára a kapcsolatok tekintetében, megeshet, hogy Novemberben családi problémákkal kell szembenézniük. A Bak számára ez a periódus fizetésemelést, vagy akár munkahelyi bónuszt is hozhat. A Bak stabilan (nem gyorsan, de stabilan) lépked előre a párkapcsolati lépcsőfokokon, számára különösen fontos a bizalom, a biztonság és a hűség, a Rák pedig kiváló partner e tekintetben. A Bak férfi akkor nyugodt, ha a partnere egy megértő hölgy, akik képes megérteni az ő természetének bonyolultságát.


Partnere általában tiszteletteljes, kiegyensúlyozott, nyugodt és elővigyázatos, aki a dolgokhoz bár igen hagyományos módon viszonyul, mégis egyúttal független természetű. Szereti a kiszámíthatóságot és szereti a nyugalmat, a Bak partnere mellett ezt megkapja, kivéve akkor, ha együtt is dolgoznak. Munkahelyi szerelem Bak és Ikrek közt nem lehetséges, sőt, még egy szakterületen sem jó, ha dolgoznak, mert a Bak képes és a kapcsolati előnyöket arra használja, hogy szakmailag kerüljön előnybe. Alpból a napi horoszkóp és társaiban nem hiszek, de a srácra határozottan illenek a skorpió csillagjegy jellemvonásai. Skorpió férfi viselkedése ? Az én történetem annyi, hogy április közepén elég csúnyán váltunk el egymástól.


Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina. A Rák férfi és nő közötti különbségek. A rákok méltán híresen családközpontú beállítottságukról, mély, odaadó érzelmeikről. De vajon a szerelmi életben is ilyenek, vagy csak szülőként válnak ennyire törődővé?


Az alábbiakból kiderül, akárcsak az, hogyan nyerheted el egy rák férfi szerelmét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések