2016. január 26., kedd

Bika férfi kezdeményez

A Rákot a Bika családszeretete, a kényelmes otthonra vágyása vonzza, így szívesen kezdeményez , s még a nehezen megközelíthető Bikát is képes meghódítani, érdekes kapcsolat születhet köztük. Ha kihozzák a sodrából nagyon erőszakos, de hamar jóváteszi hibáit, mert tudja, ez semmi jót sem hozhat rá. Mindig vigyáz a testi és lelki egészségére. Egy Bika zárkózott, nehezen megközelíthető férfi – már fiatalon határozott elképzeléssel bír az életéről, beleértve a nőt is, aki majd gyermekei anyja lesz. Mivel nagyon családcentrikus, ez az elsődleges szempont: beleillünk-e a feleség- és anyaszerepbe, amit elképzelt magának.


Bika férfi kezdeményez

Bika : a Bika férfi a biztonságot, a szépséget, az érzékiséget keresi a nőben. Vele légy kedves, sőt kezdeményező, de türelmes. Sajnos a Bika férfiak egy része igazi gyűjtögető, nem a hűség mintaképe, de ha találsz egy hű Bikát, megütötted a főnyereményt. A BIKA FÉRFI : Nem kimondott szép alkat, de van benne valami vonzó, erotikus kisugárzás. Egyszerû, és nem nagyon érti a tréfát.


Ha megszakad egy kapcsolata - ami többnyire nem rajta múlik - hosszas veszekedéssel, pereskedéssel válik meg feleségétõl és gyermekeitõl. Ha mégis a nő dobja fel a találka témát, akkor legalább úriember módjára vessen fel randi helyszíneket, vagyis kérdezze meg, hová menne a nő szívesen. A csillagok sok mindenben segíthetnek nekünk: utat mutathatnak, fókuszba helyezhetik az erősségeinket vagy épp a gyengeségeinket, de akár azt is elmondhatják, hogyan viselkedik majd jellemzően a párunk vagy a kiszemeltünk egy. Kapcsolatukban általában a Bika kezdeményez mindent, a Rák pedig reagál, ugyanakkor a Bika képes arra, hogy megérezze és megértse a Rák hangulatának változásait, és elcsendesítse a benne dúló érzelmi viharokat. Rák estéje, olyan az éjszakája is: ha rossz hangulatú, akkor az.


Tökéletes partner: Bika. A Skorpió férfi elcsábításának eszköze: egy erotikus sztriptíz. Nyilas (XI. - XII. 21.) A Tűz elemű jegyek közül a legkevésbé szenvedélyes, a szexben is egyfajta játékot lát, ami számára a szerelem része.


A szűz jegyű férfinél mik a jelei annak, ha tetszik neki egy nő? A férfihez mentőhelikopter indult, de. Fontosak számára az érzelmek, így remek társ és még remekebb férj válhat belőle, de fontos, hogy a nőn is érezze ugyanazt a szerelmet és kötődést, amelyet ő tanúsít. Mivel érzékiségéről híres, ha meg szeretnéd hódítani, nőiességeddel. A Vízöntő szemében ez nagyravágyásnak, követelőzésnek tűnhet.


A Bika férfi igazi latin amorózó. Jusson is, maradjon is elv mellett a pénz, a biztonság a legfontosabb a Bikának. Hosszú távban gondolkodik, így az elkötelezettség nem jelent számára problémát.


Jellemzése előtt fontos megjegyezni, hogy eleme a Föl ezért a Bika férfi alapvetően türelmes, kitartó és ragaszkodó. Gondolkodására a józan paraszti ész jellemző, de mivel uralkodója a Vénusz, ezért tetteiben sokszor a tipikus női minták érvényesülnek. A magánéletedben nem lesz felhőtlen ez a hónap, de a hivatásodban kezd végre kitisztulni a kép.


Végre rájössz arra, mit is szeretnél elérni, és hogy milyen lépések vezetnek el a célig. Bár a ruhát egy pillanat alatt levarázsolja partneréről, utána kiderül, hogy ő az előjáték nagymestere: gyengéd becézgetések, masszázs, simogatás – ez mind a repertoár része. Ha a barátnője Bika , biztos lehet benne, hogy éjjel egykor is felhívhatja bánatával, és ő segíteni fog. Viszont nagyon fel tudja dühíteni a fölösleges kérdezősködéssel, meg azzal is, hogyha pontatlan, vagy ha nem tartja magát a megbeszélt dolgokhoz.


Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni. Sok férfi idősebb nőknek is kedveskedik, túlzottan előzékeny, dicséri, meg akarja nevettetni, kicsit olyan udvarlásforma ez, de legtöbb esetben itt meg is áll a dolog.


Valószínű ez valami belső ösztönös dolog, olyan jó hódítani nevezetű dolog, de nem akar legtöbb esetben semmi mást. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi. A Szűz férfi visszafogott és zárkózott, ritkán kezdeményez. Kapcsolataiban is párja kívánságait lesi, magát a háttérbe helyezi.


Nehezen dönt, ezért a jövőre vonatkozó kérdésekben is igencsak próbára teszi társa türelmét. A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Ahhoz azonban, hogy megfelelőnek tartsa magát a birtoklásra, az kell, hogy valakinek érezze is saját magát.


Ezért addig megbízható társ, amíg fontosságát éreztetik vele. Ha valaki megkérdezné, melyik jegy a legjobb szerető, az asztrológus valószínűleg őt mondaná. Hihetetlenül igényli az intimitást, de nem ront ajtóstul a házba, a kapcsolat elején akár még a fizikai kontaktus kerülése is jellemző lehet rá.


A bika csillagjegy jellemzői. Az ideális társ horoszkópja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések