2016. február 10., szerda

Ikerláng jelentése

Sok igen nehéz időszakokat élhetnek meg, míg eljön az idő a teljes testi és lelki összeolvadásra, de ezek a feladatok nemesítik lelkeiket, sok tanulnivalót hordoznak, mely majd később hasznukra válik. Mivel egymásnak vannak teremtve, kivétel nélkül eljön az idő minden Ikerláng számára, hogy beteljesítsék küldetésüket. A Szellemhez és az Ikerláng Szövetségekhez vezető út megnyitása : Ha egy pár,akik lélektársak,egymásra találnak a test és lélek ezen szent kötelékében,akkor elkezdik vegyíteni az energiáikat. A szent szex gyakorlása által megtapasztalják az EGY-séghez való visszatérés eksztatikus örömét,fizikai megtapasztalásként.


Please try again later. Az Ikerláng – EnergiaTérben akkor is képesek vagyunk tehát dolgozni, és kapcsolódni, ha a fizikai síkon nincs jelen a lélekpárunk. Videónkban ennek az energiatérnek a MOST – ban történő működéséről, személyes megéléseinkről, valamint a spirituális ciklusváltásról beszélünk.


Ikerlelke mindenkinek csak egy van, aki énünknek az a másik fele, akivel a teremtés kezdete óta az egyesülést keressük. Ikerlélek, Ikerláng , Duálpár stb. Lehet, hogy a forma nem is tetszik, lehet, hogy észre sem venné lehet hogy se korban, se sehogy nem stimmelnétek amúgy a fizikai, háromdimenziós szinten, de ott van az az energia amit érzel, hogy az a tie és ott van abban a másikban, és mint egy iszonyú erős mágnes vonz tége és muszáj hozzátapadni. Hány ikerláng szerelmi forgatókönyv látszólag arra megy ki, hogy az addig is meglévő házasságot, kapcsolatot jobbá és teljesebbé tegye.


Ikerláng jelentése

Csak mert visszaköltözött a szívekbe a hiány nélküli szeretet, ezáltal csökkentek az elvárások, ami minden irányba kihat. Pontosan a cselekedetek ilyen értelemben vett ellobbanását, a karma kihunyását nevezik szanszkrit nyelven nirvánának, amelynek szó szerinti jelentése is ellobbanás. Ebben az eredeti minőségi felfogásban, nincs „jó” karma, és nem lehet „jó” karmát felhalmozni.


A legtöbb családban állandó probléma télen, hogy a gyermeket jól fel kell öltöztetni, de a gyermekek nehezen viselik a pufók ruhákat, a vaskos ruharétegeket és az olyan dirigálásokat, mint vedd már fel a sapká vagy jól gombold be a kabátod. A Wadjet vagy Ujat (jelentése: a „teljes egész”) a védelem hathatós jelképe, illetve Mindent Látó Szemként is ismeretes. A Wadjet volt hivatott a fáraót megvédeni mind ebben a világban, mind a túlvilágon a gonosztól.


Ikerláng jelentése

Az ikerláng szerelemben mindkét fél sugárzik és ragyog a boldogságtól. Egymás energiáiból rengeteg erőt nyernek, ami feltölti lényüket. A „hazaérkeztem”, „megtaláltam”, „ismerem, szeretem ezer éve, csak, mert létezik” érzése és gondolatai járják át a lelket, és pillanatokra minden megszűnik köröttük.


Access Access Bars Agykontroll ajándék a Vonzás törvénye barátság boldogság béke csoda célok dr. Hawkins egészség elengedés elfogadás félelem gyermek hit hála ikerláng kapcsolatok képriport lélek lélektárs megbocsátás mese párkapcsolat siker spiritualitás szabadság szerelem szeretet születés TED teremtés. Nevének jelentése : ’Aki Istent látja’ Az isteni arkangyal fellobbantja és kiterjeszti a tiszta feltétel nélküli szeretet lángját a szív csakrádban.


Ez a láng felold minden ellenállást amit még hordozol, hogy bekövetkezhessen a feltétel nélküli támogató szeretet teljes manifesztációja a szív csakra rendszerében. Mihály nevének jelentése : Ő, aki Istenhez hasonlatos, és ez az arkangyal hatékony felügyelője Isten akaratának a földi békével kapcsolatban. Ismeri isteni életcélodat, tehát fordulj hozzá útmutatásért a spirituális szempontból jelentős hivatásoddal kapcsolatban. A szegénységtudat talán legtömörebb megnyilvánulása a ne gyűjts anyagi javakat, úgysem viheted magaddal.


Aki ezt mondja, vagy önmagát nyugtatgatja, hogy szegénynek lenni erkölcsileg helyes,. Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Ikerláng jelentése

Duálpár, ikerláng vagy lélektárs – akiből csak egy van, kevés van, és az én misztikus másik felem. A királyfi szőke lovon… vagyis a paripa a délceg hercegen… A duálpár- ikerláng -lélektárs és hasonló fogalmak terjedése mérhetetlen pusztítást tudnak okozni. Sokan, miután sokat hallanak és olvasnak az ikerlángokról, úgy gondolják hogy ez egy tündérmese, megtalálod-az-ikerlángod-és – örökkön-örökké-boldogan-élünk-míg –meg-nem-halunk dolog.


Minden Földre született ikerlángpár missziókat hoz magával. Célunk, hogy az ikerláng energetikai minőséget, valamint annak hétköznapi megélését minél többekkel megismertessük. Vele nem hasonlítsz és nem különbözöl, hanem van köztetek egy csak rátok jellemző, egyedi lenyomat, az a törésvonal, amely mentén két külön emberré testesültetek meg. Ikerláng szerelem és duálpárok: ettől függ, hogy kinek melyik jut A másik fél az ikerlángunk.


Lélektárs, vagy lelki társ az, amiből lehet több is. Ebben az esetben vonzalom helyett megmagyarázhatatlan kíváncsiságot érzel a kezdeti szakaszban, és az egész addigi életed hirtelen értelmetlenné válik, mert úgy érze hogy nem is igazán éltél előtte. A rokon lelkek nagyon speciális csoportját képviselik a duálpárok. Ezek azok a lélektársak, akik többnyire hosszú és fájdalmas együttlét során tökéletes gyémánttá csiszolódnak egymás mellett. Az őszi borongós, hűvös időben gyakran vagyunk lehangoltak, kedvetlenek, és ez a korai.


Kapcsolatot tarthatsz barátaiddal, családtagjaiddal és más ismerőseiddel. Megoszthatsz fényképeket és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések