2016. november 16., szerda

Facebook profil végleges törlése

A fiók felfüggesztése nem jelent végleges törlést, később a profil visszaállítható. Bár az adatlap letiltásra kerül, a tartalom nem törlődik végleg. Unsubscribe from Devilstudio?


Most megmutatom hogyan. Unod az állandó játék meghívásokat? Nem tudo hogyan és mit lehetne tenni ellene?


Kövesd a leírtakat és tiltsd le a játékot, vagy akár az ismerősödet és több játék meghívást már biztos nem fogsz kapni utána. Lehetséges a törlés is, csak egy kicsit el van rejtve. Ne feled hogy a fiók végleges törlése azt jelenti, többé nem fogod tudni újra aktiválni a fiókot, és nem tudsz semmit lekérni, amit hozzáadtál. Mindezt meg lehet érteni, részben ez is biztsítja a szolgáltatások életképességét, mégis ezen körülmények között a fiókjaink, profiljaink törlése egy-egy kisebb kihívást, megoldandó feladatot jelent.


Facebook profil végleges törlése

Ebben fogunk segítséget nyújtani. Please try again later. Winmake bejegyzései facebook_profil_végleges_törlése témában. Egy igen érdekes dolog rázta meg az elmúlt időben a magyarokat.


Videós útmutatónk lépésről-lépésre végigvezet a folyamaton, sőt, még néhány hasz. Itt már érdemes tényleg termosz kávéval, üdítővel, szendvicsekkel készülni, ez a rész nem lesz rövid. A fiók végleges törlése : Nyisd meg a Delete Your Account (A fiókod törlése ) oldalt. Ha nem vagy bejelentkezve az Instagramra a weben, előbb a bejelentkezést kéri tőled az oldal.


Az Instagram mobilalkalmazásból nem tudod törölni a fiókodat. Válaszd ki az egyik lehetőséget a Why are you deleting your account? Hamar észre fogod venni, hogy ennek megoldása a profilon belül nem is olyan egyértelmű és egyszerű, mint amilyennek első hallásra hangzik. Némi erőfeszítést igényel a felhasználótól a személyes adatok biztonsági mentése, majd a profil végleges törlése. A facebookos üzenetek törése nem éppen egyértelmű, hiszen az elvárt helyen csak egy „archiválás” rész található, és sokan beleeshetnek abba a hibába, hogy „csak” ezt használják, aminek egy káosz.


Számíts rá, hogy, ha egyszer és mindenkorra le akarsz számolni a közösségi léttel, kéthetes tortúrával kell szembenézned. Ez azonban nem is olyan egyszerű. Ha ezzel megvan, és biztos a dolgában, kattintson erre a linkre, majd az ott megjelenő A fiókom törlése feliratú gombra. Fiókod inaktív lett és nap múlva törlődik. Még a végleges törlés sem teljesen végleges.


Ha kivárjuk a napos periódust a fiókunk törlése után, akkor sem tudunk nyom nélkül eltűnni a rendszerből. Az ismerőseink továbbra is látni fogják a nekik küldött üzeneteinket, csak mi nem jelenünk meg náluk. Nagyjából úgy, mintha csak deaktiváltuk volna a fiókunkat. De ha időközben meggondolnánk magunkat és a 14nap lejárta elött belépünk a profilunkba a törlési folyamat megszakad. Amennyiben végleges eredményre vágyunk, úgy a fiókom törlése linkre kell ellátogatni.


Twitter A mikroblognak csúfolt oldalon is a fogaskerék mögötti Beállítások gombra kell nyomni, majd a Fiók fül legalján megtalálni a “Felhasználói fiókom deaktiválása” feliratot. Ne felejtsd el, hogy többé nem leszel képes a régi profilodat újraaktiválni és minden hozzáadott adatod el fog veszni! Válassza Beszélgetés törlése a megjelenő menüből. Kattintson a Törlés beszélgetés a nyitott törlése Ez a teljes beszélgetés megerősítés mezőbe. Ha törölni specifikus üzeneteket egy beszélgetés: 1. Végleges törlés a facebookról.


Ha vannak ötleteid továbbra is oszd meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések