2017. július 11., kedd

Nyilas férfi skorpió nő

A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Skorpió nő és Nyilas férfikapcsolata. Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Szereti elcsavarni a férfiak fejét. Valamelyiknek engednie kell,különben sose jönnek össze.


Viszont ha az sikerül,mint előttem is írták,tökéletes párosítás. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Elismeritek egymás értékeit, jól tudtok együtt harcolni közös dolgokért. Párod jó fellépésű, lenyűgöző szónok, de túl heves ahhoz, hogy a kritikus helyzeteket megfelelően átlássa.


Neked azonban éppen ez az erősséged. Felfedni és eltalálni a másik gyenge pontjait. Tele van érzékkel és intrikával, lenyűgöző nő , akit az erős, A-típusú személyiségű férfi imádni fog, mert a megfelelő mennyiségű kihívást amit jelent, a megfelelő mennyiségű jutalommal fogja díjazni.


Nyilas Ha a férfi Nyilas -jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin. Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki.


A SKORPIÓ NŐ : Kétarcú démon, hiszen nagyon szenvedélyes abban az esetben, ha hódítani szeretne, vagy meghódíttatni. Aki nem szimpatikus, azzal azonban nagyon rideg, kritikus és élcelődő tud lenni. Amennyiben családja van, szerettei fontosabbak számára, mint saját maga, ezért képes a kedvükért feláldozni önmagát.


Ma nagyon nehezére esik koncentrálnia, ez meg is fog látszani a teljesítményén. Nemcsak azért, mert nem halad úgy, mint tervezte, vagy mint kellene, hanem azért is, mert sokat hibázik. Nyilas (XI. - XII.


Nyilas férfi skorpió nő

21.) A Tűz elemű jegyek közül a legkevésbé szenvedélyes, a szexben is egyfajta játékot lát, ami számára a szerelem része. Könnyen alkalmazkodik partneréhez, tőle függ, mennyire tudja a Nyilas szenvedélyes oldalát felszínre hozni. Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. Halak – szerelmi horoszkóp.


Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra. Nagyon hamar felizgul, és izgalma nőttön nő a megfelelő előjáték alatt. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is. Nos, itt kezdődnek a problémák.


A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt. A Rákokkal és a Bikákkal jó barátok lehetnek, de a tökéletes partner számukra a Kos és az Oroszlán nő. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is.


Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. A Nyilas nők csak elsőre vonzóak a számukra, inkább megkérdőjelezik őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések