2019. november 18., hétfő

Szűz csillagjegy párja

A Kos túl domináns, és nem tűri, ha párja folyton kritizálja. A Szűz nő szerelmi horoszkópja. A Mérleggel hasonló a helyzet, nem bírja a kritikát.


A Vízöntő és a Szűz közt pedig sok konfliktus lehet, noha kivételes esetekben jól is elsülhet a kapcsolatuk. Ráadásul a Szűz arra is kényes, hogy szíve választottja számára ő legyen az egyetlen, és elvárja, hogy a másik a tenyerén hordozza őt. Ha mégis összejönnének, a mindennapi együttlét során hamar előkerülnek és kiéleződnek az ellentét közöttük.


Amikor az állatöv még csak tíz jegyből állt, e kettőt összetartozónak tekintették. Jele a halál-rúnából eredt, mely fejlődése során az őszi, haldokló természetet idézte. Alapvetően visszafogott jegy, kerüli a feltűnést, és a járt utat a járatlanért sem szívesen adja fel. A szerelem képes arra, hogy közös nevezőre jussanak és megtalálják egymás oldalán a boldogságot.


Egy Szűz ki tudja magát fárasztani még mozgás nélkül is! A skorpió a szűz és a bika ideális partnere lehet. A vízöntő, az ikrek és a mérleg mellett nem érzi jól magát.


Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Olvasson részletes leírást minden csillagjegy pontos kapcsolatáról minden egyes zodiákussal! Gondjai vannak a szerelemben? Gyakorlatias, inkább az esze irányítja mint a szíve. Tudós alkat, jó megfigyelő, elemző és rendszerező.


Rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát. Te is a Szűz jegyében születtél? Netán ismersz ilyeneket?


Vagy esetleg Szűz a felesége barátnő nővére húgo szerelmed? A most következőkkel egyet fogsz érteni, lehet, meg is lepődsz, főleg akkor, ha még nem ismerted meg tökéletesen ezt a tiszta, őszinte és kedves csillagjegyet. Nehezen férnek össze, mert az Ikrek szeret időnként ösztönösen viselkedni, míg a Szűz szereti tervezetten élni életét.


Az Ikrek is rendszerető, de ellenben a Szűzzel, van egy lázadó oldala, aki képes átlátni a káoszt, illetve időnként nem törekszik a tökéletes rendre, ha kedve úgy tartja. Szűz (0- 03.) Szókimondó és őszinte Úgy érzi, az ész jogán bárkiről bármit elmondhat. Szerény és visszafogott, úgy véli, a külsőségeknél fontosabbak a belső értékek.


A száraz tények, a logikus összefüggések többet jelentenek számára az érzelmeknél és az. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. A szűz csillagjegy ( Szűz horoszkóp) legfontosabb jellemvonásai: aprólékos, pontos, rendszerető, realista, kitartó, erős akaratú, türelmes, családcentrikus, szívós, gyakorlatias, de arrogáns, gúnyos és nagyon kritikus is tud lenni és képes elveszni a részletekben. Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban! Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy , ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán.


Mivel fontos számunkra a kommunikáció, de a nyugalom is, ezért az egyik legtökéletesebb parterünk egy Nyilas férfi lehet. Mindemellett a csillagjegy is beleszól abba, hogy két ember egymásra talál-e. Minden jegynek megvan a tökéletes párja. Lehet egy vagy több is, mint ahogyan olyan jegyek is lehetnek minden csillagjegy esetében, amelyekkel nem jön ki jól az adott horoszkóppal rendelkező egyén.


E csillagjegy szülöttei számára a szeretet nem csupán egy szót jelent. Ez a csillagjegy hűséges, megbízható társ, sosem lépne félre, még akkor sem, ha valami nagy gond adódna a párkapcsolatában. E jegyek szülöttei ugyanis szervezetten élik az életüket, általában nem spontánok. Fontos, hogy a partnerük is ilyen legyen.


Csillagjegy -Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. Vagyis igazából megérti, s a tevékenységeit is az szerint végzi, hogy az anyag, a technika, a dolgok mögött, vagy fölött, szellemi erők vannak, amelyek végül is az anyagot kialakították.


Szűz csillagjegy párja

Gondoskodik a szerelméről, ami nála azt jelenti, hogy mindent igyekszik tökéletessé tenni az életében. Valószínűleg kitakarít a párjánál, ha kosz van, elmosogat és kimossa a ruhákat, ugyanis ő így szeret. Nem kapható a hűtlenkedésre, és alapvetően nem is féltékeny típus.


Kutakodik, hallgatózik, apró jeleket keres abban a reményben, hogy semmit nem talál. A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja , annak garantáltan jó dolga lesz. A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki.


A józan, kritikus Szűz ezért gyakran tesz rosszalló megjegyzést arra, ahogyan a Vízöntő él, aki viszont nem tudja megérteni, hogy párja miért viselkedik így. Mindezek ellenére sem lehetetlen, hogy együtt maradjanak, de ehhez az szükséges, hogy elfogadják párjuk ellenkező életszemléletét és társasági igényeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések