2019. december 4., szerda

Szűz férfi meghódítása

A Szex nem túl fontos számára, de ha már addig jutott, feltétlenül boldoggá akarja tenni a partnerét. Viszont gyakran nehezíti a saját és környezete életét is azzal, hogy a tökéletesnél kevesebbel nehezen elégszik meg. Rendkívül kötelességtudatát jellemzően a. Lehet, hogy a szenvedélyesség hiányozni fog ebből az otthonból, a békénket, nyugalmunkat és — miért ne?


Nagyon nehéz meghódítani, a szerelem nála csak igen lassan alakul ki, de ha párkapcsolatban él, akkor hűséges és hosszú távra tervez. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. Kevés igazi jó partnere van, mert válogatós és igényes. Amikor szeretkezik, akkor minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye a partnerét.


Már egy apró zavar a szerelmi játékok közben vagy egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Hatalmas tisztelete van a nő irányába, és egyenlően is kezeli. A ki nem mondott sérelmek, fájdalmak, tapasztalatok az okai annak, hogy egy idő akkorát robban, hogy beleremegsz. Komolyan veszi a testi kapcsolatot, talán túlzottan is.


Ezen tényezőkből kinndulva a szűz férfi inkább a „vadat” testesíti meg, ezért neked kell a vadász szerepét felvállalnod. Ha beszélgetést kezdeményezel, gondoskodj arról, hogy megtud melyik a kedvenc témája, majd nézz utánna, hogy a következő alkalommal te is tudj hozzászólni, ezt a szűz kiváltképpen értékelni fogja. Szűz - férfi elvárásai. Ha felhívod magadhoz, legyen rend és tisztaság a lakásban. Ha más pasikkal akarod féltékennyé tenni, rövid időn belül továbbáll.


Szereti érzelmileg biztonságban érezni magát. A SZŰZ FÉRFI szerelmes horoszkópja. Munkájában aprólékos, vállalt feladatát mindig pontosan és eredményesen elvégzi. A legtöbb férfi , akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt.


A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. A csábítás művészete tanulható. Tegyük rá a legjobb benyomást, amit csak tehetünk.


Viselkedésünk, hangunk és öltözködési stílusunk is szerepet játszhat abban, mennyire bűvöljük el a pasit. Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog. A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja szerint olyan szerető, aki mágnesként vonzza a nőket, és miközben tele van erővel és szenvedéllyel, kétségbeesetten fél a sérelmektől, ám ezt palástolja. Légy azonban nagyon óvatos a kezdeményezésnél! A szűz társhoroszkópja.


Az elemző értelmének következtében hivatása az első az életében. Legszívesebben olyan helyen van, ahol nem érhetik váratlan meglepetések. A Halak férfi nehezen kezelhető, álmodozó, meglehetősen irracionális típus. Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki megfejti és kezelni tudja. Tévedsz, ha azt hisze hogy a legújabban befutott divatos cuccban elcsavarhatod a fejét.


Minden probléma elől igyekszik elúszni. Hazudni nem érdemes neki, mert soha nem fogja ringatni magát mindenféle illúziókban. Neki őszinte, tiszta kapcsolatra van szüksége.


Amennyire nyugodt és távolságtartó a szűz az életben, legalább annyira higgadt a párkapcsolatában is. Egyeseknek úgy tűnhet, már-már unott, esetleg régóta nem is szerelmes, de erről szó sincs: a szűz jegyű férfiak egyszerűen végtelenül nehezen mutatják ki, mit éreznek. Az első dolgunk tehát, hogy szépek legyünk, némi lírával és nagy adag végzetes vonzerővel fűszerezve. Netán ismersz ilyeneket?


A most következőkkel egyet fogsz érteni, lehet, meg is lepődsz, főleg akkor, ha még nem ismerted meg tökéletesen ezt a tiszta, őszinte és kedves csillagjegyet. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Földjegyekről lévén szó, ugyanazzal a szilárd elhatározással törekszenek céljaik elérésére mint a Bika, elgondolásaikat azonban tervekkel, kidolgozott stratégiákkal érik el. Nincs ez másként, ha a terv a másik meghódítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések