2020. február 17., hétfő

Társkereső bemutatkozó levél minta

Aki szidja a sablonleveleket, mégis azt ír”: Ez egy nagyon ravasz férfi társkereső típus. Ahogy azt bizonyára minden online társkereső tudja, az interneten keresztül történő ismerkedésnek is művészete van. Az első benyomás nagyon sokat számít, már ez alapján dönthet a partnerjelöltünk, hogy szeretne-e velünk randevúzni. Mindkét nemnek a másik nem ízlését kell valahogy eltalálnia - persze szó sincs róla, hogy minden férfinak vagy nőnek ugyanolyan bemutatkozó levél tetszene, de tendenciák azért léteznek. A női kezdeményezés egyébként a férrfiakénak a harmada, ebből is fakadhat, hogy a férfiak inkább válaszolnak első levelekre, mint a nők.


Ezért elkezdtem változtatgatni a bemutatkozó leírásomat. A kép (Selena) természetesen maradt. AZONNAL gyereket akarok! A tisztaságot szeretem, a testnedveket nem.


Az esetek többségében akkor jött szóba a bemutatkozó szöveg, ha én rákérdeztem, hogy nekik miért nincs vagy hogy mit gondolnak az enyémről. Egy kis ajándék a cikk végére – pár jól sikerült bemutatkozó szöveg: “Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok.


Bemutatkozás társkereső oldalon Sokan sokféle hibát elkövetnek, mikor a társkereső oldalakon történt regisztráció után létrehozzák profiloldalukat. Nem kell nagy hibákra gondolni, de gondoljuk csak végig, alapvetően, ha valaki megnézi a fotóinkat, önmagunkról adott leírásainkat, gyakorlatilag néhány perc alatt el is dönti, hogy esetleg megpróbáljon-e valamilyen. Társkereső bemutatkozó szövegek a Randiguru gyűjteményből.


Amint olvashattad rólam, kb. Ne a bemutatkozó levélben akard hozni a személyiségedet. Ahhoz kell valami szóbeli kommunikáció is. Most akarj csak eljutni a meghallgatásig.


Ne legyen a levél hosszabb egy A4-es oldalnál. A főbb pontokat jó, ha megjelölöd. Használj fehér, vagy maximum halvány krémszínű, sima papírt.


Bemutatkozó kártya sémát (amit kitölthetsz a saját adataiddal) és mintát (ami mutatja, hogyan néz ki egy kész), valamint bemutatkozó levél sémát és mintát az itt tölthetsz le. Csak a sémát mentsd le magadnak (a mintát törölt ki, ha készen vagy), és írd bele a saját adataidat, valamint képességeidet és személyes. Akár a bemutatkozó levélnél, a profilban szereplő jellemzésnél is érdemes odafigyelni néhány apróságra. Ha mindjárt a regisztrációnál nem jut eszedbe semmi különleges, térj vissza rá később, addig megteszi a kevésbé egyedi, rövidke szöveg is.


Motivációs levél német nyelven Ausztriában esetleg Németországban szeretne munkát vállalni, vagy egy nemzetközi cégnél pályázott meg állást? Akkor bizonyára hasznát veszi a német nyelvű motivációs levél mintának. Ami a bemutatkozó szöveget illeti, a Zoosk társkereső oldal szerint a nők akkor taktikáznak a legjobban, ha exeikről és gyerekeikről, már ha vannak, hallgatnak a profiljukon.


A férfiaknál a válás szó felére csökkenti, a gyerek megemlítése százalékkal növeli az üzeneteket. A bemutatkozó levél írása egy stratégiai lépés, amit jól elő kell készíteni és a további lépéseket is meg kell jól alapozni vele. Univerzális minta szöveg nincs, de sok jó ötlet igen. Cikkemben összeszedtem a főbb pontokat, amire érdemes odafigyelni. Kísérő levél , motivációs levél minták magyar angol, német és francia nyelven.


Olvasási idő kb perc. Tanácsok, tippek kísérőlevél íráshoz. Milyen egy jó FÉRFI társkereső bemutatkozó szöveg?


Jó bemutatkozó szöveg A szöveges bemutatkozásnál nagyon sokan elakadnak, és a minimálisan elvárt száz karaktert (ez rövidebb, mint egy SMS!) sem tudják vagy akarják kitölteni. A levél tükrözze a személyiséged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések