2020. március 4., szerda

Ursa salgótarjáni üveggyapot zrt

URALITA cégcsoport leányvállalataként kínál üveggyapot és extrudált polisztirol k. Budapest, Szépvölgyi út 41. Sarlós Gábor, a cég kommunikációs vezetője az MTI-nek szombaton. Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk.


Ursa Salgótarjáni Üveggyapot Zrt. Ebben a városrészben található a Salgótarjáni Síküveggyár is. Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető, csupasz, tekercses termék.


Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. Czékmán József, a Tarján Glass Kft. Az üveggyapottal kiváló hő – és hangszigetelést érünk el.


Ursa salgótarjáni üveggyapot zrt

A munkaügyi központ pályázatán millió forintot nyertek munkahelyteremtésre. A többi tetőteres terméket korrózióálló huzallal szükséges rögzíteni a szarufákhoz. A Tarján Glass a telephellyel vesz részt az új cégben, az indiai partner szállítja a gépeket, és a felek még pénzügyi befektetőt keresnek.


A gyár a bezárás okaként az építőipari kereslet visszaesését nevezte meg. A nagy múltú salgótarjáni üveggyártásban ezzel már a harmadik cég került bajba a nógrádi megyeszékhelyen. Kiváló tűzvédelem, kiváló hanggátlás!


Ursa salgótarjáni üveggyapot zrt

A vállalat a 90-es években a több mint száz éves szakmai múlttal rendelkező Salgótarjáni Síküveggyárból alakult magánvállalkozássá. A beruházás új munkahelyet teremt, az első ütem 1millió forintból valósult meg. December 3-án készül el az első üvegpohár a salgótarjáni Tarján Glass Kft. Salgó-Sík Salgótarjáni Síküveg-feldolgozó Kft. Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt.


Hőszigeteljünk, de hogyan? Paróczai Péter mérnök közgazdász. Tégla- és Cserépipari Szolgáltató Kft. Offset és Játékkártya Nyomda Zrt.


Ursa salgótarjáni üveggyapot zrt

Komplett város semmisült meg Ausztráliában Beismerést tett a legismertebb magyar maffiózó Több száz új magyar busz a Volánbusznál Indul a téli üzemmód a magyar utakon A magyar autósok csak azt hiszik, hogy tudják a KRESZ-t Tízmilliókért cserélt gazdát a magyar szobrász alkotása Váratlan hazai siker a magyar rali-Eb-futamon A Star Wars legismertebb dallama a. Magyarországon bejegyzett vállalkozás. URSA SALGÓTARJÁNI ÜVEGGYAPOT RT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések