2020. június 9., kedd

Xviii kerületi önkormányzat építési osztály

Helyette, önkormányzati ügyekben, a fenti ügyfélszolgálatokat vegyék igénybe! Tovább az ügyintézésre. Kormányablakot vegyék igénybe! Kedves Kerületi Lakosok!


Fővárosi Önkormányzat feladata többek között a kiemelt kulturális örökség védelme. Gyámügyi és Igazságügyi Osztály. Foglalkoztatási Osztály.


Illetékes népegészségügyi osztály. Itt megtalálod a(z) Önkormányzat , kormányhivatal kategóriába tartózó összes egységet a következő helyen: XVIII. Műszaki, Építéshatósági és Környezetvédelmi Iroda Építéshatósági csoportja pályázatot hirdetett építéshatósági ügyintéző munkakör betöltésére. Kerületi Önkormányzat NOVEMBER 16-án szombaton, 8–óra között tart veszélyeshulladék-gyűjtést két helyszínen. A kérelmek a gyorsabb ügyintézés és a sorban állás elkerülése érdekében a kozigazgatas.


Xviii kerületi önkormányzat építési osztály

Nemzeti gyásznapunkon A november 4-i gyásznapon a II. A Reformátorok tere mellett épülő, és azzal egységet alkotó csúszdaparkot és játszóteret már építése alatt is nagy érdeklődés kísérte. Gulyás Gergely személyes jelenléte, hanem a csúszdák, és a közel húszféle, izgalmas kalandot ígérő. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás.


Közigazgatási és Hatósági Iroda. Budapest Főváros XVIII. A „Műemléki Keret” és az „Építészeti Értékvédelmi Támogatás” fővárosi pályázatainak legutóbbi eredményeit a „Visszatérő kincsek” című kiadványban foglaltuk össze, ezzel is ünnepelve a Világörökség Városok Szervezete (Organization of World Heritage Citie – OWHC) fennállásának 25.


Xviii kerületi önkormányzat építési osztály

Kerületi Tagcsoportja szervezésében november 18-án este vállalkozói fórumot tartottak a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodában. A Főépítész feladata továbbá a városkép védelme érdekében. Az esemény fő témája elsősorban a kerületi vezetés, a helyi vállalkozók, valamint a BKIK együttműködésének bemutatása volt. Az utolsó sorszám - a napi ügyfélforgalomtól függően - legkésőbb az ügyfélfogadási idő vége előtt fél órával kerül kiadásra. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ.


Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. A részt vevőket Müller Istvánné, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény intézményvezetője, valamint dr. Kiss László polgármester köszöntötte.


Az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban, az ügyintézésben törekszünk arra, hogy a lehető legmagasabb színvonalat teremtsünk meg. Felsőrákosi rétek területén. A természetvédelmi területen megrendezendő tanösvényséták programba szeretnénk bevonni a gyermekeket az óvodásoktól az általános iskolásokon át a középiskolás korosztályig. Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő felnőtt napi.


Hegyvidéki információk első kézből. Idén is fénybe borulnak Újpest utcái Márton napja alkalmából. November 9-én lámpás felvonulásra invitálja az önkormányzat az újpestieket, ahol a menet után zenés-táncos előadás, és egy kis finomság várja az eseményre érkezőket.


Xviii kerületi önkormányzat építési osztály

Az olvasottabb közönség évekig úgy ismerte, mint a képviselő, aki felderíti Ferencváros botrányos sztorijait, és szállítja azokat a vezető hírportáloknak. Aztán egyszer csak megnyerte a kerületi előválasztást, az önkormányzati voksoláson pedig majdnem százalékkal győzte le Bácskai János fideszes polgármestert. Erzsébetváros honlapja műszaki okok miatt néhány napig nem üzemel.


Annak érdekében, hogy a lakók ne maradjanak sokáig a kerületet érintő közérdekű és hasznos információk nélkül, az önkormányzat azonnal megkezdte egy új, modernebb és biztonságosabb weboldal fejlesztését, ami pár nap múlva elindulhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések