2020. december 24., csütörtök

Zengő vendégház hosszúhetény

Welcome to Southern-Hungary, region Baranya, Püspökszentlászló, the small medieval mountain village! Herzlich willkommen in Süd-Ungarn, Gebiet Baranya, in Püspökszentlászló, das mittelalterliche Bergdorf! Hosszúhetény Község hivatalos oldala. Az Arnold Vendégház néhány méterre fekszik az erdőtől, mely a Kelet-Mecsek legszebb erdeibe torkollik.


Zengő vendégház hosszúhetény

Három napraforgós és ökoporta minősítéssel rendelkezik. Arnold vendégház , mely családoknak, vagy baráti köröknek egyaránt pihenési és szórakozási lehetőséget nyújt. A ház a település egyik legöregebb épülete, ami első fokú építészeti védettség alatt áll.


Felújításakor törekedtünk arra, hogy minden magában hordozott építészeti értéke és adottsága megmaradjon. Tamási Vendégház Pihenjen Püspökszentlászlón, a Kelet-Mecsek szívében festői környezetben, korhűen felújított parasztházban. Pihenjen Ön is vendégházainkban, a Mecsekben a Zengő lábánál, festői környezetben, teljes nyugalomban.


Ha vidéki, természetközeli környezetben szeretne pihenni, üdülni, nyaralni, akkor válassza szálláshelyünket. Ezt a szállást sehol máshol nem foglalhatod le ennél olcsóbban! Foglalásodat így bármikor, ingyenesen lemondhatod. A Csókakő Vendégház a Móritz-pince korhű felújításával azon a helyen született újjá, ahol a falu utcái és a szőlőspincék vidéke egybeolvadnak a Zengő és a Hármashegy erdeivel. Itt a Csókakő utcában a természet közelsége minden évszakban sajátos módon érezteti hatását.


A túrázók paradicsoma ez a hely a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet legérintetlenebb keleti részén, Pécstől km-re található. A környék természeti szépségei és kulturális látnivalói maradandó élményt nyújtanak az idelátogatóknak. No one is disturbed by the rest of the house in the garden courtyar or the cricket cricket, the chirping of birds. Szőlőhegy lankáin találhatóak. Bucurati-va de timpul petrecut in pensiunea noastra la poalele celui mai inalt deal din Vestul Ungariei, Zengő in Muntii Mecsek.


Zengő vendégház hosszúhetény

Mediul pitoresc, complet calm sunt asigurate pe tot parcursul anului. Megnézheted a Zengő Vendégház elérhetőségét és adatait. Szeretettel várja Önt a Zengő Vendégház és Galagonya Vendégház ! Az egyedülálló természeti adottságokkal rendelkező táj kristálytiszta levegőt, madárdalt és élvezetes kirándulásokat. A falusi turizmus jelentős központja a Mecsek hegységben, a Zengő lábánál.


Tamási Vendégház : Pihenjen Püspökszentlászlón, a Kelet-Mecsek szívében festői környezetben, korhűen felújított parasztházban. A korhűen felújított vendégház teljes komfortfokozatú, teljesen berendezett és felszerelt. A Zengőlak egész évben kedves vendégeink rendelkezésre áll. A Zengő Vendégház kiváló lehetőséget nyújt a természet szerelmeseinek, akik a hétköznap fáradalmait szeretnék nyugalomban, csendben kipihenni. Csodálatos környezet, remek túrázási lehetőség várja vendégeinket akár a közeli Kisújbányá.


Zengő vendégház hosszúhetény

Anna Mediterrán Vendégház - A Zengő csúcsához vezető kirándulóúton közvetlen az erdő mellett, egy csendes, forgalomtól mentes utca utolsó családi házaként találhatja meg néhány éve épült vendégházunkat. A falu fő utcájában található különálló szobás parasztház, korhűen berendezve, felszerelt konyhával, nagy füves udvarral várja az érdeklődőket! Pécs, Pécsvárad és Komló helyezkedik. Zengő -túra - gyalogtúra a Mecsek legmagasabb csúcsára - Nevezés A programra előzetes bejelentkezés szükséges! Jelentkezési határidő: szeptember 16.


A Vackor vendégház (2m2) a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja. Teljes kényelemmel fő helyezhető el a házban, mely kényelmes pótágyakkal (fotelágyak) főig emelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések