2015. április 8., szerda

Támogatások egyedülálló szülőknek 2019

Tízezreket érő támogatások egyedülálló szülőknek ! Az egyedülálló szülők élete korántsem egyszerű, rengeteg nehézséggel próbatétellel kell megküzdeniük és akkor az anyagi oldaláról még nem is beszéltünk! Ez a cikk az anyagi nehézségek esetleges megoldásában kíván segítséget nyújtani. Szerző: Gémesi Melinda Forrás: Femina. Amikor újabb taggal bővül a csalá minden forintnak megvan a helye.


Ezek után nézzük is meg melyek is lesznek, a támogatások egyedülálló. Családok Otthonteremtési Kedvezménye, azaz a CSOK („szocpol”). A csomag legfontosabb újítása az volt, hogy használt lakás vásárlásához is igénybe vehető támogatást kínált. Egy helyen mindent megtudhat a CSOK szabályairól.


Még akkor is ha nincsenek komoly anyagi gondjaid! Kevesen tudják, pedig havi több tízezer forinttal is hozzájárulnak a gyermekneveléshez! Tudd meg, melyiket veheted igénybe!


Rengeteg tévhit, félinformáció és marketingszöveg van e téma körül – mi ezeket kívánjuk eloszlatni és objektíven bemutatni a tényeket, előnyöket és hátrányokat. Az első gyermekemre gyedet míg másodikra gyest kapok. Le vagyok százalékolva epilepsziás betegség miatt,így a Tb-biztosítva van.


Egyedülálló édesanya vagyok pici gyermekkel. A házat hónapja vettem,ha jól tudom akkor szerződéskötés után. Az egyedül gyermeket vállaló nők, valamint a megözvegyült személyek egyaránt ide tartoznak, akiknek a gyermekvállalás és nevelése során nem csupán az anyagi nehézségekkel, de gyakran pszichológiai és jogi problémákkal is meg kell birkózniuk. A szülőknek alanyi jogon járó állami adókedvezményeket, kedvezményeket gyűjtöttük össze egy csokorba, ami mindenki számára elérhető és könnyen értelmezhető.


A célunk az, hogy minden család pontosan tisztába kerüljön a számára elérhető kedvezményekkel. Júliustól a CSOK felvétel szempontjából új háznak minősül a régi ház alapjára épülő új ingatlan - ha az alapok statikailag rendben vannak. Posted on július 1 20by Tamogatasok Leave a comment TUDJ RÓLA! Az új törvények szerint 20-ben kifizetik, ha bölcsődébe, óvodába viszi reggel a gyereket!


September, 20Comments off A Van Esély Alapítvány pályázatot hirdet hajléktalan és súlyosan bizonytalan lakhatásban élő emberek és családok komplex támogatására. A programban kiemelten kívánjuk támogatni azokat a hajléktalan embereket, akik ferencvárosi (Budapest, IX. kerületi) kötődésűek, de a. Posted on április 1 20by Tamogatasok Leave a comment A legjobb madártej receptje: tökéletes, elronthatatlan habbal A madártej szinte mindannyiunk kedvence, de sokan csak ritkán készítik, mert a habbal sok a munka és nem is biztos, hogy jól sikerül. Várjuk még a bejelentést, hogy alakul a családi pótlék Magyarországon 2019-ben.


A legalacsonyabb összeg jelenleg 20 a legmagasabb 9forint havonta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések