2016. június 9., csütörtök

Gumis budapest 11 kerület

A gumiszervizek autógumik cseréjével, javításával foglalkoznak. Nyári gumira akkor érdemes váltani, amikor a napi átlaghőmérséklet tartósan fok felett van, téli gumira értelemszerűen fordítva. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Eleven Center aljában, a Mol kút mellett várjuk kedves törzsvevőinket és új ügyfeleinket!


Gumis budapest 11 kerület

Kerület , Wein János park, m²-es, jó állapotú társasházi lakás. Budapest , Hidegkúti út 11. Mobil gumis szolgáltatásunk semmivel sem költségesebb, mint egy gumis műhely, csak gyorsabb és kényelmesebb! Cégünk Non-stop mobil gumi- és autószervizként működik. Szolgáltatásunk lényege, hogy nem kell járművével a gumiszervizbe mennie, mert speciális szervizautónkkal mi megyünk el Önhöz, hogy a gumicserét elvégezzük.


Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!


Gumis budapest 11 kerület

Jó helyen jár, ha gumiabroncsot keres teherautóra, motorra, személyautóra, traktorra vagy biciklire. Nem jelent gondot a gumi beszerzése molnárkocsikhoz, utánfutókhoz, targoncákhoz sem. Fúvott babakocsi, talicska, gokart, quad kereke is talált már gazdára nálunk. Profilunk a gumiabroncs-kereskedelem.


Négy budapesti telephelyen szolgáljuk ki a céges és a magánszemély ügyfeleinket. Vállalati flották teljes körű kezelését is vállaljuk. Ingyen beszereljük nálunk vásárolt autó akkumulátorát! Ulm és … aprohirdetesingyen.


Gumiszerelő munkatárs - új. Folyamatos akciókkal, a téli-nyári átszerelési időszakban a hét minden napján, gyors és szakszerű szolgáltatásainkkal várjuk régi és új ügyfeleinket! Minden garnitúra új téligumihoz ajándék jégmentesítő szett jár. Hasonlók a kerületben Összes HOL-MI? Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt!


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy a Rendben, elfogadom gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Korszerű gépekkel és szerszámokkal felszerelt gumiszervizünkben jól képzett szakemberek várják kedves ügyfeleinket. Fő profilunk a személyautók, kisteher gépjárművek és terepjárók csúcstechnológiás gumiszerelése és centrírozása, javítása, valamint a gumiabroncs- és felni-értékesítés. A Rákóczi Üzletház Kft.


Autógumi és felni webshop. Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. A dolgok időnként óhatatlanul elromlanak, és ilyenkor jól jön egy szerviz, ami a javítással foglalkozik.


Alufelni javítás, klímatöltés, gumijavítás Újbuda non-stop. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Street-art, ártvörk vagy mi: GUMIS. Ferencvárosba gyökerező művészet, szépecskén bebetonozva a tájba.


Gumis budapest 11 kerület

Ha szabad a cápának, akkor a magyar kisvállalkozónak miért nem szabad teleszemetelnie reklámmal a várost? Nem hűt megfelelően a klíma? Kollégáink profi szerviz autóval, helyszíni centirozással orvosolják a problémáját, Önnek nem kell kereket cserélnie, taxival, ismerőssel, vagy a lapos gumival elgurulni a szervizig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések