2016. június 10., péntek

Méh telep miskolc

Az Észak-magyarországi MÉH Nyersanyaghasznosító Zrt. Miskolc Martin-kertvárosi MÉH telep, Miskolc. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


A MÉH telep kampányszlogenje sokak számára ismerősen csenghet: “gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded! MÉH telepet privatizálták, illetve a rendszerváltással egyidejűleg megjelentek Magyarországon a privát hulladékhasznosító vállalkozások is. Aktuális hulladékátvételi áraink.


Kisfaludy Károly utca 67. A rendszerváltást követően számos tagvállalatából mára az Észak-dunántúli és az Észak-magyarországi MÉH maradt fenn, e két társaság tevékenységét fogja össze a 1-ban hazai tulajdonban levő MÉH Zrt. The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59.


Méh telep miskolc

PET palack hulladék bálázását. Ugyanezen telephelyen cégünk tulajdonában lévő OMH által hitelesített, tonnás közúti hídmérleggel végzünk bérmérlegelést. A nagybeszállító ár folyamatos szallítás illetve nagyobb súly esetén értendő! Vashulladék felvásárlásával kapcsolatban keresse az UD Stahl fémhulladék átvevő MÉH telephelyének egyikét. További információért kattintson.


Színesfém felvásárlás, méh telep , akkumulátor átvétel kedvező feltételekkel! Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak! Folyamatosan magasra igazítjuk árainkat kapacitásunk és a világpiac áraihoz viszonyítva! Nyitva tartások Egri Fém Kft.


Méh telep miskolc

Nem nem indult be nem is volt benne motor csak a poén kedvéért. Találd meg a közeledben lévő Hulladék átvevő hely elhelyezkedését. Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma!


Ezek okiratok hiányában megtagadjuk az átvételt ,továbbá Méh telepünk figyelmet fordít az elszaporodott fémlopásokra igy listát vezet kiírva, a Telephelyen, hogy milyen fémhulladékokat nem vagyunk hajlandóak felvásárolni illetve a Fémkereskedelmi törvény alapján vásároljuk a fémhulladékokat. Cégbemutatás Árlista Egyedi ajánlatkérés Galéria Áraink tájékoztató jellegűek, mindenkori aktuális napi átvételi árakon dolgozunk. Az árak tájékoztató jellegűek!


Méh telep miskolc

A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Találatok Méh telep Eger keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Eger közelében található szemétszállítás, hulladékkezelés területen dolgozó válallkozásoktól. Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak.


Hatalmas füstöt eredményezett csütörtökön délután óra körül az Észak-Magyarországi MÉH Zrt. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. A dolgozók azonnal riasztották a tűzoltókat.


Annak érdekében, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat kapja, kérjen árajánlatot, és válasszon a különböző ajánlatok közül. Immáron éves tapasztalattal rendelkezünk az újrahasznosítható hulladék területén. Mindenkinél előfordult már, hogy elromlott a csap, a kazán, a mosógép, a gáztűzhely, a centrifuga, vagy éppen a mikró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések