2016. augusztus 26., péntek

Mi kell a suliba

Mi kell a suliba

Email cím kizárólag üzelti megkeresésekhez: monikaerd. Mi kell a suliba egy elsősnek? Akciós játékok a JátékNet. A megnyert élményeket, ajándékokat napig lehet átvenni! Ezt követően a nyertes licit törlődik, az ajándék pedig újra kiírásra kerül.


Minden ami a suliba kell ! Sztárok ,divat,Legjobb zenék, kedvenc előadók, legmenőbb cuccok különleges eseményekre és sulis dolgok-cuccok szünetekre. Amíg az óvodakezdésnél a gyermeknek ahhoz kell alkalmazkodnia, hogy bizonyos időre el kell válnia a szüleitől és a megszokott környezetétől, és új szabályrendszerhez, valamint a közösségi együttéléshez is hozzá kell szokni, addig az iskolakezdés egy teljesen új közösség elfogadása mellett számos más elvárást is támaszt a gyermekek elé. Mennyi és milyen tanszerek kellenek egy 9. Nagyon szeretek sulira vásárolni, és már most elakarom gondolni hogy mi kell , és nem akkor rávágni és a végén rosszat megvenni. Szóval olyan suliba kell mennem ami ad szakmát és érettségit is.


Nem tudom, hogy mi a neve (talán szakács) aki pl a madarastescoban is van azon a részen ahol lehet kajálni :D (most más példa nem jutott eszembe). Előfordulhat, hogy nyáron bizony későn kelünk, mi is és a gyerekek is, este pedig sokkal tovább fent maradunk. Ergonómikus és anatómiai iskolatáskák, hátizsákok, mesefigurás, modern tornazsákok, füzetek, tolltartók, uzsonnás dobozok, uzsonnás táskák, kulacsok. A mi van ha… termékek olyan esetben lehetnek értékesek, hogyha tudo hogy gyermeked az átlagnál jobban fázik a tanteremben, és tudod azt is, hogy fel fogja venni azt az extra réteget. Azonban néha a kevesebb több, a mi van ha termékekről pedig inkább mondj le a mindennapok során.


Mi kell a suliba

Back to school part Rebus a videós. Vállalni kell önmagunkat mert akkor nem lehetünk mi mert nem lehet titokban élni :). Aki most ezt a kommentet. Mégis mi kell egy középiskolát kezdő lánynak (tanszer)?


Egy apuka vagyok, és sajnos úgy alakult, hogy a házasságom válással végződött, a kisfiam az édesanyjánál a nagylányom nálam maradt. Vele vagyok nagy problémában. Most, hogy kezdi a középiskolát mégis mit vegyek neki? Legfontosabb dolog az legyen, hogy hétre készülj elsőnek leginkább, és majd el válik mi kell még. Konzervnyitó nem árt, szerintem lány vagy (csak saccolok), így óvszer nem kell (fő a biztonság).


Emlékszem mikor egy hétig voltam külföldön Romániába Bőrönddel mentem de bele akartam tuszkolni vagy adagnyi cuccot. Beszélgessetek róla, mi tetszett neki, mi nem. Ha lehetséges, próbáljátok ki az udvaron lévő játékokat. Ha nyáron is vannak ott gyerekek – például a nyári napköziben, vagy a focipályán – akkor velük is megismerkedhet, beszállhat a csapatba, vagy játszhatnak közösen. Egy sportmenedzserként dolgozó nő megelégeli, hogy férfikollégái folyton helyette aratják le a babérokat.


Egy különös italnak köszönhetően viszont elkezdi hallani a gondolataikat, amiket a saját javára tud fordítani. A megjelenő oldalon lépj tovább, majd várd meg a másodpercet az oldalon, és a letöltés automatikusan elindul. Fentiek alapján válassz. Mi legyen hát, az uzsi csomagban?


A teljeskiőrlésű cucc a legjobb, de inkább legyen fehér kenyér, mint semmilyen! Itt nem arra kell gondolni, hogy majd egy fél paprikát kell reggelente elnyammognod. Vegyél répát, és mellé valami kis mártogatós cuccot. Ha kiakad a fiam azon, hogy reggel korán kell kelni, és suliba kell indulni, akkor nem az az első mondandóm, hogy „ez van ezt kell szeretni”, hanem együttérzek vele, hogy bizony ez nagyon nehéz dolog.


Aztán persze elmagyarázom neki miért is van ez, és miért teszi jobban, ha elfogadja. Emlékeztető minden szülőnek: mivel kell készülni a tanévkezdésre? Az edzéscucc előkészítése, a ceruzák kihegyezése, bepakolás a technika órára.


Az iskolára való előkészület időigényesebb, mint egy nyaralás megszervezése. Senkit nem kell elítélni csak azért mert valami betegséggel született! De ha mindent tudok nem kell suliba járnom és ezért nem kell dolgoznom.


Nemrég adták az anime 7. Atlantában dolgozó rákkutató, Dr. Satoru Otsuka nyilatkozott twitteren.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések