2016. október 11., kedd

Fájlok végleges törlése

Egy elem törlésekor az a Kuka mappába kerül áthelyezésre, ahol a Kuka ürítéséig marad. Nos, a válasz megbújt már a tegnapi cikkben is: felül kell írni a törölt fájlok helyét a merevlemezen. Fájlok visszaállíthatatlan törlése. Felszánthatod és behintheted sóval a letörölt fájlok után keletkezett üres lemezterületet. Bármelyiket is válasz íme a programok a meló elvégzésére.


Azonban itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy figyelmeztessünk: a végleges törléssel a nevének megegyezően valóban véglegesen törölhetőek fájlok , mappák, partíciók! Vannak fájlok , amelyeket egész egyszerűen nem lehet törölni (aminek persze számos oka lehet). Néhány hete bemutattunk egy módszert, amely ezeket az állományokat segít eltávolítani – az Unlocker ingyenes program segítségével. Most pedig következzék egy még egyszerűbb módszer, amelyhez semmiféle segédeszközre nincs. Fájl vagy mappa nem törölhető: Hozzáférés letiltva – a mondat, ami mindnyájunk életét ezerszer keserítette már meg, de szerencsére létezik módszer, amivel felülbírálhatjuk a számítógépünk döntését.


Megjegyzés: Törölheti a Letöltések mappában lévő fájlokat, azonban a fájlok Letöltések mappából való törlése végleges. Válassza ki a törölni kívánt fájlt vagy mappát. Nyissuk meg a Parancssort. Windows Parancssorának segítségével.


M nevű szabványra, ami jóval lassabb (több felülírás, bonyolultabb függvény alapján) azonban az amerikai védelmi minisztérium is ezt használja a fájlok végleges törlésére, szóval ez aztán tényleg biztos adatmegsemmisítés. Törölt fájlok végleges törlése Amennyiben olyan adatoktól kívánunk megszabadulni, amiknek végleges megsemmisítése különösen fontos számunkra, nem elégedhetünk meg a készülék operációs rendszere által kínált alap megoldásokkal, ugyanis a hagyományos törlési művelet során a fájlok nem kerülnek törlése , csupán. Könnyű persze mondani, de miként írjon felül az ember olyan fájlokat, amelyeket tulajdonképpen már nem is lát a gépen? Vannak különböző esetek, hogy vezet, hogy szándékosan töröljön néhány fájlt a számítógépről.


Jelölje be a Kuka és ideiglenes fájlok törlése négyzetet. Switch one or both of the Automatically empty Trash or Automatically purge Temporary Files switches to on. A legördülő Tárterület listából kattintson az Ideiglenes fájlok elemre.


Megjegyzés: Ha a listában nem találja az Ideiglenes fájlok elemet, kattintson a Több kategória mutatása lehetőségre. Ezzel a módszerrel az ideiglenes fájloknak csupán egy részét törlöd. Profil törlése véglegesen A felfüggesztéssel ellentétben a törlés végleges , a későbbiekben a fiók nem állítható vissza, így érdemes alaposan átgondolni a döntést, hiszen a fiókkal együtt az online ismeretségi hálózat, a kapcsolattartás, csevegés ezen módja is megszűnik. Ideiglenes fájlok törlése: A tálca keresőmezőjébe írja be a lemezkarbantartó kifejezést, és a találatok között válassza a Lemezkarbantartó elemet. Bármikor törölheti azokat a fájlokat, mappákat és egyéb elemeket, amelyekre már nincs szüksége.


Először húzzon elemeket a Dock területén található Kukára. Az elemek csak a Kuka ürítésekor törlődnek. A fájlok nem tűnnek el, az eszköz következő csatlakoztatásakor elérheti azokat. Fájl végleges törlése A fájlokat a Kukába dobás kihagyásával is törölheti véglegesen. Szoftverek, programok, Freeware, Demo letöltések gyűjtőhelye -SzoftHub.


Azok számára, akik különböző ROM-okat kívánnak telepíteni Androidon, a gyári alaphelyzetbe állítás hasznos megoldás. Továbbá, az Android telefon vírusát és egyéb bosszantó dolgokat tartósan tisztíthatja. A HDShredder egy biztonságos, alapos fájl törlő szoftver amivel visszaállíthatatlanul törölhetőek azok a fájlok amikre nincs szükség.


A szoftver plusz funkciói közzé tartozik a teljes HDD támogatás, illetve hogy Bootolható adathordozót is létre lehet hozni vele a teljesebb eredmény érdekében. Merevlemezen tárolt adatok végleges törlése - PROHARDVER! Van SONY VAIO VGN-FZ38M gépem. Külföldön vásároltam,ezért itthon újratelepítették magyar nyelvű VISTA BUSINESS op-rendszer került rá. Szakszervízben történt.


Fájlok végleges törlése

Azóta az eredeti HDD 200GB helyett csak 147GB kapacitás van. Az iOS 11-es és újabb verziójában az iCloud Drive-ról törölt fájlok napig a Legutóbb törölt mappában maradnak, mielőtt végleg törlődnének. Az eltávolítás után a OneDrive mappa szinkronizálása leáll, de a OneDrive-on tárolt fájlok vagy adatok továbbra is elérhetők maradnak a OneDrive.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések