2016. október 7., péntek

Régi viccek

Régi viccek

Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is. Majd kialakul, hogy mire lesz jó. Csak Igazi Mai Sláger Megy! Sorozatok oldala,Megújultunk!


Régi viccek

Három idős néni üldögél a nyugdíjas otthonban. Azt mondja az egyik: - Régen ilyen szép hosszú, vastag uborkákat lehetett kapni a piacon,- mutatja a kezével, mekkorákat, - és sokkal olcsóbb is volt, mint most. Cigány vicc : Egy Cigány és a viccek mennek a sivatagban, amikor.


Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. A legjobb viccek a neten.


Azt mondja az apa a fiának: - Gyere fiam, fogd a puskát, a kötelet, a kutyát, mert most megtanítlak medvét vadászni. Skip trial month free. Ami itt van eggyel feljebb! Ingyen van, és jó neked! Ha jót akarsz derülni, vagy kell néhány vicc , az esti lapos hangulatra, akkor tudunk segíteni.


Szerencsére minden áldott nap megszületik legalább egy féltucat új. Régi , történelmi orosz viccek. Vicc , humor, szórakozás! A férfiak mire gondolnak a legtöbbet?


Régi viccek

Lenin és Trockij együtt sétálnak. Note: Citations are based on reference standards. However, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.


Ez a vicc vezeti a tízes toplistát, amelyet a világ legõsibb tréfáiból állított össze és publikált csütörtökön a Wolverhampton Egyetem. A második helyen egy fáraós élc áll Kr. Hogy lehet feldobni egy unatkozó fáraót? Iskola vicc : Egy Iskola és a viccek mennek a sivatagban, amikor.


Magyar zsidó históriák (Részletek Don Péter és Raj Tamás könyvéből) 1- Művészek. Elsőként elevenítsük fel Nyáray Antalnak, a régi szép ferencjózsefi békeidők kedves bohém színészének emlékezetes történetét Pollatschek Elemér professzorral, a színházi világ ismert gégespecialistájával. Egy régi vicc : Öszeütközik a német Mercis, a francia Renault-os, meg a magyar Trabantos. A német kiszáll, megnézi a kocsiját, és rezignáltan mondja: - Kéthavi munkám odavan.


Megnézi a francia is a kocsiját, legyint: - Félévi munkám oda. A magyar elkezdi tépni a haját, és üvölt: - Egész életem munkája odaveszett! Meghalt a régi rendszer egyik nagy vezetője. Tanakodnak, hová is kellene temetni, szóba kerül a Szentföld is! Ekkor az egyikük feláll: - Észnél legyünk már elvtársak!


Ott egyszer, már feltámadt valaki! Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!


Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések