2017. március 16., csütörtök

Elado haz aggtelek es kornyeke

Elado haz aggtelek es kornyeke

Havonta több millióan választják az ingatlan. Aggtelek Nemzeti Park területén eladó egy osztatlan közös tulajdonú 8m2- es telken lévő 7mösszkomfortos teljes körűen felújított családi házrész. A szobák laminált padlósak, az egyé helyiségek járólaposak. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az élmény még egészen friss, nemrég mozgalmas napot töltöttünk Aggteleken.


Aggteleki eladó ház, házrész hirdetés az otthonterkep. Az ingatlan melegét házközponti padlófűtés adja, ezen felül hőszigetelt fa ablakokkal rendelkezik. Egyik szobája laminált padlós, a másik padlószőnyeges, a többi helység járólappal burkolt. A 6nm - es porta körbekerített, a ház mögött nm - es félkész filagória, a porta hátsó részén nm - es különálló garázs és egy két fiókos nm területű tároló helység van.


Eladó házat keresel Aggtelken? A ház 84nm alapterületű, két szintes (földszint és emelet), plusz a teljes aljában a garázs kb. A házban szoba, kertkapcsolatos konyha, étkező, fürdőszoba, előszoba található.


Az épületben egyik részén db 8-nm es helyiség található, amelyek nagyszerű lehetőséget biztosítanak iroda, bemutatóterem, ügyfélszolgálati iroda, vendéglátó ipari egység stb. Elöljáróban csak annyit, hogy aki nem szereti a tömegturizmust, viszont szereti élvezni az erdő csöndjét, nem bulizni vágyik, hanem kirándulni, és a természetben gyönyörködni, annak Aggtelek és környéke kora tavasszal ideális választás. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó, használt és új építésű házak között tudsz keresgélni.


Az ingatlan forgalmas és könnyen megközelíthető helyen található a 4nm- es udvarban saját parkolókkal rendelkezik. A ház kétgenerációs, vagy több személynek lakhatására alkalmas. A kisház nm- es , víz, villany van.


A hozzátartozó telek több autó számára is nyújt. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Aggtelek területén az Ingatlannet kínálatában. Aggtelek központi részén családi ház eladó.


Budapest területén az Ingatlannet kínálatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések