2017. március 17., péntek

Szeretőt tartani

Miert jo szeretonek lenni, es szeretot tartani ? Most olvastam egy valaszt, ahol azt irja a hozzaszolo, hogy o mar hosszabb ideje szereto. Es miert jo szeretot tartani , mire jo az, miert jobb mint otthon a feleseg akit egy orok eletre valasztottunk? Szeretőt tartani ma már nem nagy kunszt. Nem kell hozzá más, csak egy konfliktusokkal terhelt párkapcsolat, a képesség arra, hogy huzamos ideig bírjuk a titkolózást, egy megfelelő alkalom a kezdésre, és persze az a bizonyos harmadik fél, aki bevállalja a szerető titulusát. Férj mellett szeretőt tartani kemény sport - „Férjes asszonyként pasizni merőben más, mint hajadonként.


Szeretőt tartani

Tudni kell például titkot tartani. Meg kell tanulni hazudni, mint a vízfolyás. A közlekedési szabályokat fokozottan be kell tartani (sokat lehet magyarázkodni, hogy miért jött ki büntetés a VIII. kerülettől, ha egyébként nem járunk oda), a parkolójegyet eltüntetni, a kocsiban pedig alaposan körül kell nézni, hogy mi eshetett ki, a hajszál - főleg a hosszú – elég árulkodó jel.


Semmiképp sem érdemes szeretőt tartani egy egészséges kapcsolat mellett. Nyilván léteznek lazább, nyitott kapcsolatok is, ahol megengedett mindkét fél számára az, hogy más partnerrel is létesítsenek szexuális kapcsolatot vagy viszonyt, de normális emberi kapcsolat alapja a hűség. Markot hajtani nem tudtam. Fáj fáj fáj, a szívem fáj. A jelenség lelki okairól olyan férfiakat és nőket kérdeztünk, akik párhuzamos.


Még a másik oldalnak is adtunk tippeket, vagyis a szeretőknek, hogy miként kell viselkedni egy ilyen helyzetben. Hozzátettük persze azt is, hogy hálátlan. A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?


A férjem 7éve szeretőt tart! Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt ? Te szeretnéd tudni, ha a férjed szeretőt tart? Az asszony szeretőt tart, ez ám a komoly dilemma :D. A szabály az szabály, be kell tartani ! Munkahelyen távolságot kell tartani :) Tarzan és Jane titka :D.


Szeretőt tartani

A legtöbb pasi ugyanis nem elég mesteri hazudozó ahhoz, hogy képes legyen titokban tartani , ha szeretőt tart, legfeljebb te nem akarod tudomásul venni a szomorú valóságot. Ha azonban felkészültél az igazságra, és gondolo jobb megtudno hányadán is álltok partnereddel, a tipikus jelekből könnyen olvashatsz. Most jó szeretőt tartani , Most van mivel csalogatni, Most érik a jó mogyoró, Szőlőhegyen alma, dió. A galambom kis karjai Nem akarnak meghajlani.


Pedig máskép hogy ölel meg, Ha nem ölel, hogy szeret meg? A nem múló vadászösztönnel magyarázhatnánk a férfi esetében azt a megbocsátható tévedést, hogy szeretőt tart. Nekünk ugye mindent szaba de a nőket már más mércével mérjük: akár ők a szeretők, akár mi vagyunk a titkos légyott másik szereplői.


Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni? Mi volt annak a dalnak a címe, amiben az volt, hogy oly nehéz most jónak lenni, el se tudnád képzelni? Végtelen választásunk van – mondta Nadia, hiszen az online párválasztás világában egyetlen mozdulattal dönthetünk, ráadásul folyton ott motoszkálhat az a gondolat is.


Hogy lehet valaki dietetikus? Manapság rengeteg kapcsolatban előfordul, hogy az egyik fél, legyen szó nőről, vagy akár férfiról, szeretőt tartanak. Ennek okai azonban jóval mélyebben gyökereznek, mint pusztán, hogy szexuális vágyainkat próbáljuk megélni a kapcsolatunkon kívül. Miután egy nő elveszít egy szeretőt , érzelmileg stabilizálódnia kell, ami sajnos időigényes folyamat.


Ilyenkor nagyon sebezhető. Ha valaki egy kicsit is figyel rá, könnyen észreveszi, hogy kicsúszik a lába alól a talaj. Sokat van úton, és amikor itthon van, nem én vagyok az első, hanem a haverok meg a presszózás. Ha ágyba bújunk, már nem azért elégít ki, mert vágyik rám, hanem mert utána békén hagyom és mehet a dolgára: elintéz, lerendez.


Most tarthatnék szeretőt , hiszen hely és idő van. Kiszámítható, mikor van távol. Nem te vagy az egyetlen, akinél ketten is helyet kapnak a szívben. Készülj az ingázásra, a másik utáni vágyódásra, és a lelkiismereted okozta kínzó fájdalomra.


Aki egyszer kipróbálta miről is szól ez, meglehet, élete végéig a rabjává válik. A legnehezebb egyensúly… csubakka egyensúly ember Képek legnehezebb tartani újra. Itt keresnek az elvált nők fiatal szeretőt - Egyes városok nem csupán azzal váltak híressé, amiről az útikönyvek írnak. Engem ne emeljen a magasba senki, ha nem tud addig tartani , míg megnövök.


Guggoljon ide mellém, ha nem csak hallani, de érteni akar, hogy. Zsanett, Szentendre I wanna really really really wanna zigazig ha. Nehéz szeretőt tartani az állandó bizonytalanság, a rossz lelkiismeret, a lebukástól való félelem és a döntési nehézség miatt is. Elhagyjam a családom egy szerelem miatt? Tiltjuk vagy támogatjuk?


Tudunk szabadon beszélni róla? Néhány szó a kommentelésről: előzetes moderációt alkalmazok, mert a trollkodás tönkreteszi a párbeszédet és rosszat tesz az idegeimnek, nem pedig a szabad világ vívmánya. Szerintem is hasznos lehet szeretőt tartani.


Persze a nagyon rendezett életűek aztmondják;akkor miért nem mentek külön,ha már valami nem működik? Mert a szerelem elmúlik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések