2018. január 11., csütörtök

Halak férfi halak nő párkapcsolat

A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.


Szűz férfi és Halak nő kapcsolata. A logikus és gyakorlatias Szűz nem díjazza a Halak nagystílű udvarlását, így hamar felfortyan, és végtelenül zsörtölődővé válik. Szerelmi viszonyuk sem érzelmileg, sem elvileg nem megalapozott.


Bika férfi és Halak nő kapcsolata. Hűséges és függő természetű, csak gyakran melléfog partnere kiválasztásában s ilyenkor, ha valami nem sikerül, szívesebben halad tovább a megkezdett úton, mintsem hogy válás mellett döntsön. A szerelmes Halak NŐ ismérvei: Bókokból, flörtölésekből, hódolókból nem szenved hiányt, viszont egy Halak nőnek nem ez az életcélja, ő egy tökéletes társra vágyik inkább, ezért hát nem is szívesen pazarolja az idejét olyanokra, akikkel csak a szórakozás az élvezetes. A HALAK párkapcsolat iránti vágya egy csodaszép álom, aminek a beteljesülésére nagyon kicsi az esély.


Minden kapcsolatában valamelyik álmát szeretné megvalósítani, csak közben nem gondol arra, hogy más az álom és más a valóság. Rengeteg hálaének szól a Halak nőhöz titokzatossága, gyengédsége, együttérzése, megfoghatatlan bája és sokatmondó némasága miatt. Valóban ő lehet a női archetípus megtestesítője. Róla mintázták a mesék kastélyának kedves és szép hercegnőjét, aki várja, hogy a lovag kiszabadítsa és megmentse.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet.


A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Bak Bika együttállás feloldódás féltékenység gondoskodó Halak hold hűség Ikrek Jupiter jóga kapcsolat Kos kvadrát kvinkunx Mars meditáció Merkúr Mérleg Neptunusz Nyilas Oroszlán Plútó párkapcsolat párkapcsolati horoszkóp Rák Skorpió sorozat Szaturnusz szemben álló jegyek szerelem szex szilárd minőség. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos, Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit. A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet.


Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. Egy ideális partner, házastárs. Inkább nőies tulajdonságokkal rendelkezik, nőies típus, de azért a Halak férfi sem rossz, főleg egy olyan nő számára, aki a romantikát, hatalmas érzelmeket keres egy kapcsolatban. Kedves, aranyos, romantikus. Ha egy nő egy tipikus macsóra vágyik, akkor ne Halak társat keressen.


Azonban ha ez mégis megtörténik, akkor nagyon gondoskodó, megbízható partner válik belőlük. Talán túlságosan is hajlandók alárendelni magukat párjuk akaratának, amit sok férfi ki is használhat. A Bika nő ragaszkodása, a szeretett férfi féltése sokszor féltékenységben nyilvánul meg.


Ha egy Halak és Ikrek jegy kerül egymással kapcsolatba, bátran bízhatunk abban, hogy jól kijönnek egymással. Mivel változó minőségű mindkettő, alkalmazkodó és rugalmas személyiségek lévén, hajlamosabbnak tűnnek az eseményekkel való sodródásra, és arra, hogy engedjenek amikor engedniük kell. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.


Az egyik volt Halak partneremnek is gyerekkoraban meghalt az apja. Ez az ujra talpraallas valami belsö eröböl faka minden erzekenyseg ellenere, ez minden halak simerösömben megvan. Nagyon sebezhetőnek tűnnek, ezért az a férfi , aki első pillantásra szerelembe esik egy Halak nőbe, azt érzi, hogy a karjaiba kell vegye és úgy óvja kedvesét minden nehézséggel, problémával szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések