2018. január 17., szerda

Horoszkóp az ágyban

Ilyen az ágyban : a Bika érzéki, éppen ezért olykor nagyobb gondot fordít az előjátékra, mint a konkrét aktusra. Fontosak neki a részletek, az illatok, a hangok, az érintés, és kalandként fogja fel az együttlétet. Nem erőlteti a szexet, inkább azt várja, hogy az útjába akadjon a lehetőség. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban ? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Horoszkóp az ágyban

Szinte csillapíthatatlan a szexuális étvágya, a legtöbben nem is bírják tartani vele a tempót. Gyakran türelmetlen, néha önző, ez pedig komoly párkapcsolati problémákat okozhat. Mivel úgy tûnik, ön az egyetlen jelenleg a csapatban, aki józan, reális módon értékeli a kialakult helyzetet, próbáljon meg kivételesen az észérvek helyett, az érzelmeiken keresztül hatni a többiekre, s beszélni a fejükkel, mielõtt elrontanak mindent. Asztrológia Ezek a csillagjegyek borzalmasak együtt az ágyban.


Csillagjegyünk alaptulajdonságainkon kívül bizony arról is árulkodik, hogy kik azok, akik nagyobb eséllyel illenek hozzánk, akikkel akár egy egész életet le tudunk élni boldogságban. Mindez pedig a szexre is érvényes nála. A Kos a legmagabiztosabb az ágyban. A hálószobában szívesen beszél, és párjától is elvárja, hogy őszintén kimondja, mit és hogyan szeret, mire vágyik.


Horoszkóp az ágyban

Hogy viselkednek az egyes csillagjegyek az ágyban ? Az elkövetkező négy hétben az alábbi bolygóállások lesznek: Nap Uránusz trigon, Vénusz Szaturnusz trigon, Nap Jupiter szextil, Vénusz Neptun trigon, Vénusz Plútó oppozíció, Mars Szaturnusz együttállás, Vénusz Uránusz kvadrát, Nap Szaturnusz szextil, Merkúr Uránusz. A horoszkóp szerint az Oroszlánnak végtelenül fontos a szerelem és a szex a teljes élethez. Rendszeres kielégülést keres, és szexuális ösztöne rendkívül erős. Bár az élet legtöbb területén nem kedveli az irányítást, az ágyban nem bánja, ha érzéki domina módjára viselkedsz vele. Eláll a lélegzete ha rád néz?


Lese mivel hívhatnád fel magadra a figyelmét? Szeretnél felkészült lenni, ha randira hív? Nos, nem kell mást tenne mint kideríteni, milyen jegyben született, mi pedig eláruljuk, választottadat mivel csavarhatod az ujjaid köré. Ahogy az életben, úgy az ágyban is a kettősség jellemző rá: egyszer gyengé máskor lehengerlő.


A fantáziája igencsak gazdag, ezért soha nem válik unalmassá, ráadásul szívesen próbál ki merész dolgokat is, például nem átall nyilvános helyen kezdeményezni. A vízöntő csaj nem csak fizikailag, hanem lelkileg is át akarja élni a szexet. Nem csak jó, hanem fellejthetetlen élményt szeretne nyújtani a partnerének, így simán bevállal extrémebb dolgokat is az ágyban.


A pasik imádják, mert vele olyan pózokat próbálhatnak ki, amikről addig csak fantáziáltak. A csillagjegyek különböző módon fejezik ki, vagy nem fejezik ki vágyaikat az ágyban. Gyakori probléma egy párkapcsolatban, hogy az egyik fél nem meri egyenesen kimondani azokat a dolgokat, amikre vágyik, amiatt, hogy ne bántsa meg a másik felet. Napi Skorpió Horoszkóp.


Horoszkópguru Videos Ezek a csillagjegyek elképesztően passzolnak egymáshoz az ágyban. Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! Egy régóta várt, talán romantikus jellegû találkozás ma, a nagy készülõdés ellenére hirtelen elmaradhat, esetleg nem azt az eredményt hozza, ami tõle elvárható lett volna, így, könnyen kétségek merülhetnek fel önben, kedves Bika, eme kapcsolat jövõjét illetõen.


A hatalmi játékok neked is bejönnek, de fájdalom nélkül. Játékos vagy és izgató az ágyban. Rák (jún 22-júl 22) Egyetlen apró dolog, és te máris lázban égsz: a szájjal imádsz játszani. Mindent élvezel, ami az ajkaiddal történik. Oroszlán (júl 23-aug 22) Tüzes szerető, imád dominálni az ágyban , az erőjátékokat.


Viszont az ágyban először meg kell tanulnia az “adok-kapok” viszonyt, ugyanis amikor átveszi az irányítást, kissé figyelmetlen. Talán nem minden nő esetében. Elmesélték, hogy ne törd magad feleslegesen! Japán Horoszkóp - Tudd meg, mit tartogat.


Az erotika tekintetében, pedig – ha már megvan a kellő bizalom – egy idő után levetkőzheti legendás Bak hűvösségét, s igencsak meglephet minket. Ez azt jelenti, hogy biztonságos körülmények között erotikája kivirágzik, s hihetetlenül gyengéd és szerető társ válik belőle az ágyban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések