2019. május 22., szerda

Vicces viccek rövid

Vicces viccek rövid

Ami itt van eggyel feljebb! Ingyen van, és jó neked! Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is. Nagyon jó lesz, kell neked!


Vicces viccek rövid

Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. VICCEK TÖBB KATEGORIÁBAN. A legjobb viccek a neten. Rövid viccek - Mi a falusi abortusz?


Azt mondja az apa a fiának: - Gyere fiam, fogd a puskát, a kötelet, a kutyát, mert most megtanítlak medvét vadászni. Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk. Jó viccek rövid formában, itt nálunk a vicces oldalon.


Viccek korlátlan mennyiségben. Gyere minden nap és olvass vicceket hogy jobb legyen a napod! Létezik olyan hogy túl rövid egy vicc ? Mi kimondottan azt szeretjük ha a poén egyből leesik. S nem kell túl sokáig olvasni.


A mi gyerekkorunkban az autókban nem volt légzsák, hátsó biztonsági öv. Egy teherautó platóján utazni különleges élmény volt, most is szívesen emlékszünk rá. Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.


A sikerhez vezeto út - karbantartás miatt - zárva. Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig. Az ejakulációról volt egy konferencia, de mire odaértem, mindenki elment. Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma!


Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya! Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!


Vicces viccek rövid

Iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy megkapjátok a hét legjobb vicceit és első kézből értesüljetek a H. Kategória: Humoros sztorik - Egyperces poénok és viccek lelőhelye. Ezt a Hírek és a reklám alatti kockában tudjátok megtenni. Ha már úgy is ott vagytok, tekerjetek még. Legdurvább viccek Legjobb morbid viccek Legjobb rövid viccek Legjobb szóviccek Legjobb szőke nős viccek. Nálunk garantált a röhögés.


Meg találtad amit kerestél. De nem is húzom tovább az idődet. De ha nagyon tudományosak akarunk lenni, akkor egy rövid zsinórt kötve a barométerre, ingaként használhatjuk azt.


Szerencsére minden áldott nap megszületik legalább egy féltucat új. Mért volt szegény Petőfi Sándor? Mert keveset keresett és sokat költött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések