2019. július 9., kedd

Skorpió horoszkóp munka

A Melószkóp a HarmoNet találmánya, a munka horoszkópja. Megtudhatod belőle, hogy csillagjegyed alapján milyen vezető, milyen munkatárs vagy beosztott vagy. Főnöködet, kollégáidat is kielemezhete sőt, forró tippeket találsz arra nézve is, hogyan kell egy-egy csillagjegy szülöttétől fizetésemelést kérni.


Skorpió horoszkóp munka

Karrier horoszkóp Mi vár ránk életünk meghatározó területén, a karrierben? Segít a karrier horoszkóp ! Hallgatjuk a rádióban a reggeli híreket, olvasgatjuk a napilapot, rejtvényt fejtünk ebédidőben, és közben csak-csak megakad a figyelmünk a horoszkópunkon. Talán megmosolyogjuk, mégis érdeklődve fürkésszük. Napi horoszkóp SKORPIÓ csillagjegyűeknek!


Nézze meg mai horoszkópját és tudja meg hogy alakul a napja! Ezt természetesen önismerethez és önképzéshez használhatja fel, mely a munka terén válik hasznossá, de a napi rutinjának felállításához is jól jön majd. A víz jegyűek között a legmarkánsabb, leghatározottabb, de ugyanúgy titokzatos és érzelmileg intenzív, lelkis jegy. Sokszor szélsőségekre hajlamos, főként azért, mert mindenáron megpróbálja elérni kitűzött célját. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Januárban a Mars is a segítségére lesz, megmutathatja valódi természetét: amit elhatároz, azt keresztül is viszi! Ezt gyakran művészeten keresztül fejezik ki, legyen az tánc, festészet, divat, vagy zene. Meglehet, hogy egyes lehetőségek kihagyásával hosszú időre bezáródik előtte egy-egy ajtó, míg ha él azokkal, jelentősen kitágul az élettere és a lehetőségei tárháza. Skorpió - Bak szerelmi horoszkóp.


Nyilas Ha dolgozik, az annak a biztos jele, hogy szereti is a munkáját, máskülönben ugyanis el sem végezné. Mindketten egyformán vélekednek a szerelemről, a házasságról a mindennapi gondok megoldási módjáról. A csillagok és a hold hatása a természetre és az emberi testre már régóta bebizonyosodott. Lehet pozitív és negatív is.


Skorpió horoszkóp munka

A havi horoszkóp segít megtudni. Témaköröket fed le: szerelem, karrier, pénz, munka , csalá egészség. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Igaz, hajlamos lehet arra, hogy még mindig túlzott illúziókat tápláljon magában, és valamiféle örökletes hajlamot hordoz magában az akaratosságra, a túlzásokra és a nagy koncepciójú tervekre. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt.


A munka horoszkóp szerint, ha ezen tempót folytatják a munkájukban, akkor ez idén kifizetődik. Remekül felépíted a napodat, de aztán jön egy esemény, mely minden számításodat keresztül húzza. A tabuk vagy határterületek vonzzák, ezért foglakozhat hivatásszerűen a halállal (halottkém, kórboncnok, temetkezési vállalkozó) az öregedéssel, halálos betegségekkel (rákkutató). Sok olyasmi történhet ezen a héten önnel a munkahelyén, amelyet valósággal büntetésnek érez. A horoszkóp szerint munkahelyén elképzelhető.


Ráadásul az elmaradásait most kell bepótolnia. Vegyen egy mély levegőt, és próbálja meg rendszerezni a feladatait. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz.


Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Csak ő tudja, mit kell tennie, vérmérséklete, vizsgálódásai szerint cselekszik és határoz. Szingli: Ha van a láthatáron egy új srác, vigyázz vele! A titokzatossága elfedhet valami olyat, ami valószínűleg nem tetszene. Ha rákérdezel valamire és folyamatosan terel, akkor sajnos van valami a háttérben.


Párban: A pasid hangulatát mindig átveszed és így nem nagyon tudsz neki segíteni, ha ideges, szomorú. Ikrek horoszkóp alapján kiderül, hogy mi vár az Ikrek jegy szülötteire az asztrológus szerint. Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat.


Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a. Szeretnéd tudni, hogyan alakul a kapcsolatod a kedveseddel az alapján, hogy a csillagjegyetek mely elemhez tartozik? Itt megtudhato hogy mikor vár Rátok boldogság, és melyek a legveszélyesebb időszakok a kapcsolatotokban. Szeretsz a dolgok mélyére látni és alaposan kiismerni az embereket, akiknek szívesen osztogatsz tanácsokat. A te álommelód a pszichológus vagy a sebész!


Szerelem Az ingerültsége nem használ a szerelemnek. Most a szokásosnál is nehezebben mehet önnek, hogy a magánéletét elválassza a hivatásától. Pedig jobban tenné, ha nem vinne mindent haza, és nem zúdítaná minden baját egyenesen a kedvese nyakába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések