2020. november 9., hétfő

Xiii kerületi ingatlanok

Eladó lakás Budapest XIII. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. Havonta több millióan választják az ingatlan. Ismerd meg a legújabb XIII.


Xiii kerületi ingatlanok

Budapesti ingatlanok széles választéka, a hazai ingatlanirodák és magánszemélyek hirdetéseinek gyűjteménye. Kínálatunkban megtalálja a legjobb újépítésű és használt XIII. Két nagyobb emeletes épületből áll, melyek között egy belső zöld kert helyezkedik el.


Az ingatlanok igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezéssel készülnek. Angyalföld a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. Szent István park közvetlen szomszédságában eladó egy m2-es, magasföldszinti, gázkonvektoros fűtésű tégla lakás. Az ingatlanban az ablakok és a redőnyök újak, a parketta jó állapotban van, a fenntartási költség nagyon kedvező, a 11.


Ft-os közös költség a víz. Megvételre kínálok XIII. A lakás egy emeletes, liftes társasház 2. Az épület jó állapotú és folyamatosan.


BÉKE UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozott KLÍMÁS lakás egy tégla építésű liftes ( a lift csak felfelé használható, fel nem hívható) társasház ötödik emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel. Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk.


A nm-en tágas konyha, izgalmasan kialakított lakóterek, hatalmas gardrób szekrények, modern vizes helyiségek találhatók. Kerületi Önkormányzat megbízásából a XIII. Városliget szomszédságában kiadóvá vált egy n. Magyarországon települések szerint - fontosinfok. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. City Cartel Buda - Venczel Anita honlapja.


Irodáink, szakképzett értékesítőink elsősorban budai (I. II. XI. XII. kerületi ), pesti (V., XIII. kerületi ) és. A BELVÁROS SZÍVÉBEN, közvetlenül a Duna parton, a Parlamenttől valamint a Margit-szigettől egy pár perces sétára, egy csendes zöldövezeti részén, a XIII.


Xiii kerületi ingatlanok

LUXUS SZÍNVONALON FELÚJÍTOTT, ERKÉLYES (3nm) lakás. Sürgősen eladó lakás a népszerű Cézár házban! Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)!


Rólunk Ingatlanok Kapcsolat Rólunk - XIII. Balla Ingatlan - megbízható, korrekt ingatlaniroda, képzett ingatlanközvetítőkkel, Balla Ákos ingatlanszakértő vezetésével. Segítünk lakás, családi ház, telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában! Béke tér mellett található lakóparkban.


A két épületrész egy zöld belső kertet zár közre. Tekintse meg a terasszal, erkéllyel vagy kertkapcsolattal rendelkező lakásokat! Kezelési és üzemeltetési osztály hatáskörébe tartoznak, amelyek részletezve a következők.


Hosszú távra kiadó, kiváló közlekedéssel Budapest XIII. Fáy utcában lévő, új építésű, igényesen b.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések