2020. november 23., hétfő

Xiii kerületi zeneiskola

Kedves Szülők, Tanítványaink, tisztelt Látogatók! Mostantól az aktuális, friss információkat ott tesszük közzé! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Figyelembe vesszük az iskolák és a kerületi egyéb intézmények (óvodák, nyugdíjas szervezetek, művelődési ház, kiállító termek) igényeit, zenés műsorok szervezésével.


Berzsenyi Dániel Gimnázium. Németh László Gimnázium. Kerületi Számítástechnikai Általános Iskola.


Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. A „zöld védnökség” révén változatos növényzettel gazdagodtak a lakóközösségi zöldterületek. Megszépültek a tantermek és a hangversenyterem, bővült az iskola alapterülete.


Xiii kerületi zeneiskola

A Zeneiskola épületét a XIII. A felújításnak köszönhetően a zeneiskolánkba járó gyerekek és tanárok esztétikus körülmények között tanulhatnak, taníthatnak. Klebelsberg Intézményfenntartó Központ lett a Zeneiskola fenntartója. András Boglárka - zongora.


Balóné Schetzmayer Katalin - zongora. Fischer Annie a kerületben élt haláláig, egészen közel a. Fekete Ildikó - zongora. Kereskedő Tamás - zongora. Budapest Főváros XIII.


Xiii kerületi zeneiskola

Információk a terempróbáról ITT! Tájékoztatjuk a versenyen résztvevőket, hogy a szervezők - igény esetén - lapozót biztosítanak, de van lehetőség saját lapozót hozni. Ha szeretnél elsőként tudomást szerezni XVIII.


Dohnányi Ernő Zeneiskola Hivatalos oldala új bejegyzéseiről és akcióiról, kérjük, engedélyez hogy e-mailen keresztül értesítsünk. Dénes Vera, Kadosa Pál, Lukács Pál, Sándor Frigyes, Sándor René, Szabolcsi Bence, Szelényi. Hagyományainkhoz híven nyitóestünkön a XIII.


Erzsébetligeti Színházban. C) A Koncerten fellépnek a zeneiskola együttesei, a hangverseny végén megszólaló fúvószenekart vezényli Zólyomi. Goldmark Zeneiskola név megszűnt, helyette így nevezték el: Fővárosi Zeneiskola Szervezet 2. A következő hetekben különböző előadások, konferenciák, bemutató foglalkozások keretében mélyülhetnek el szakmájuk szépségeiben a pedagógusok. Oktatás Művészeti oktatás, zeneoktatás - XIII. Kulturális tevékenységek támogatása.


Zenei tábor támogatása. A zenepedagógiai feltételek javítása. A Solti György Zeneiskola éves jubileumi rendezvény sorozatának keretében Karmesterversenyt hirdet, amelyen a jelentkezők a Solti György Zeneiskola Vonószenekarával próbálhatnak.


Xiii kerületi zeneiskola

MIÉRT AZ OVERTONES ZENEISKOLA BUDAPEST? Mert gyermekközpontú módszerekkel, élvonalbeli művész-tanárokkal, egyéni hangszeres és kiscsoportos szolfézs órákkal, kiváló hangszerparkkal, jól felszerelt, felújított épületben várjuk leendő növendékeinket a XIII. Kérjük, támogassa Alapítványunkat!


Köszönjük, ha adója -ának felajánlásával a Tóth Aladár Alapítványt támogatja! Alapítványunk célja többek között a zenei nevelést elősegítő rendezvények támogatása, a zeneiskola hagyományainak ápolása, rászoruló növendékek zenei tanulmányainak támogatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések