2016. március 17., csütörtök

Ha egy férfi látni akar ő keres

Nem kell túlkomplikálni. Ha egy férfi látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek.


Ne azt nézzük, hogy miért nem keres a férfi , hanem onnan vizsgáljuk a kérdést, hogy mikor keres egy férfi. Ha olvastad a férfi gondolkodás tárgykörében az írásokat, vagy voltál valamilyen programunkon, akkor emlékszel a férfi hármas körére, ami meghatározza őt. Aki birtokolni és uralkodni akar egy Nőn, az a fiú. Egyenrangú akar lenni a Nővel. Sosem a test az, amit akar.


A biztonság, amire egy nő vágyik egy férfi mellett, hogy egyszer belém szeretett, akkor ez most már maradjon is így, és én cserébe szolgálom őt és gondoskodok róla, sajnos nem műkösik. Ha ő irányít, akkor már nem vagy értékes, keres vki mást, akin ki kell próbálnia, hogy tudja-e irányítani. Persze nem csak férfiakat lehet ilyesmivel az őrületbe kergetni, ha egy nő nem akar elköteleződni, akkor számára is igen kényelmetlen az ez irányú nyomulás egy férfi részéről.


Ha egy férfi látni akar ő keres

Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül. Ha végigmentél a listán, és a jelek szerint tetszel a pasinak, járj a dolog végére, és kezdeményezz nyíltabb flörtöt! Szerencsére a szerelem nem olyasmi, amit a szeretlek szó fejez ki egyedül, így aztán ha elhangzik, ha nem, akkor sincs baj. Igaz, jó, ha egy pár ki-kimondja, de valójában a tettek, a gesztusok sokkal árulkodóbbak.


Képgalériánkban összefoglaltuk, honnan lehet tudni, hogy szerelmes a férfi , még ha nem is mondja. Freiwill Ádám Videósorozat - 1. A szerelem és a lelkesedés hevében sok nő észre sem veszi, hogy a kiválasztott férfi agyára megy. Férfi - Mit gondol, mit érez? Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások bosszantják a pasikat.


Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni magad mellett, akkor ezeket kerüld el. Azok kedvéért, akik szeretik egyben látni az évet, vagy sok hónapra előre tervezni, a hónapról hónapra készülő falinaptár sorozat mellett szoktam éveset is készíteni. Ettől pedig még a randi lehetett kellemes, csak épp ő nem akar folytatást.


Ha pedig mindez mondjuk egy netes ismerkedést követő, első élőbeli találkozáson, kvázi pofaviziten történt, akkor talán nem is akkora udvariatlanság utána magyarázat nélkül egyszerűen nem folytatni az ismerkedést. Ha elhunyt szeretteiddel álmodsz, főleg, ha éppen krízis helyzetben vagy, ez egy nagyon is konkrét jel, amely arra utal, hogy segíteni szeretne neked. Ha nem jelent meg az álmodban, csak az volt az érzésed ébredéskor, hogy találkoztál vele, az is azt jelenti, hogy támogatni akar. Előre szólok, ne m minden férfi ilyen vagy olyan. Ez ne m egy használati utasítás, hane m ez egyszerűen egy körkép ahhoz, hogy jobban értsd a férfit, a párodat, a kapcsolataidat!


Azt hinné hogy ha a férfi akar valamit, akkor azért tűzön-vízen átkel. What others are saying Hi Darlings, Happy Friday! Sokan reménykednek abban, hogy egy nap majd megtalálják a Nagy Ő -t.


De ez, sajnos, csak keveseknek sikerül, ha egyáltalán. Miért hajt a férfi állandóan a szexre? Akkor lehet egy férfi és egy nő egymás jó társa, ha megismerik egymás pszichés működését, lexikális tudásra tesznek szert ezzel kapcsolatban.


Ha nem akarja, hogy kapcsolatotok szorosabb legyen, akkor menj el. Egy férfi sosem engedi meg, hogy egy nő, akiben komoly lehetőség van arra, hogy a Nagy Ő legyen, elhagyja. Hosszútávon jobban teszed tehát, ha beszélsz vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések