2016. december 13., kedd

Bak vízöntő

Ráadásul a Bak nagyon makacs tud lenni, és ha egyszer megharagszik, nehéz kiengesztelni. Inkább baráti mint szerelmi. Egy Bakhoz képest te túlságosan bohém és könnyelmű vagy.


Gyakran ér az a vá hogy a fellegekben jársz, és nem vagy elég megfontolt, sőt mi több, egyenesen azt fogja rá hogy felelőtlen és meggondolatlan vagy. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk. Magyarországról a megfelelő időszakban teljes terjedelmében látható a Pegazus csillagkép alatt. Környékén számos vízzel kapcsolatos csillagkép található, talán ezért is lett később a görög monda is „vizes”.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A Bak a zodiákus tízedik jegye, az utolsó föld elemű jegy. Időszaka a tél kezdete, december és január között. A Bak az ellentétek, a téli napforduló jegye, amikor a napfény ismét növekedni kezd.


Bak vízöntő

A Bak jegyű nem a sok beszé hanem a tények embere, aki képes boldogulni az életben. Jele két párhuzamos hullámvonal, a mitológiai vízöntő kiöntött vizének a jelképe. A víz az ösztönös tudás szimbóluma, a vízhordó pedig az intuitívebb, magasabb tudást árasztó egyén jelképe, akik mindazt megosztja embertársaival.


Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg. A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent.


Bak vízöntő

A nő az autójából meglátja az út szélén fekvő élettelen testet. A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja, annak garantáltan jó dolga lesz. A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki.


Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Kicsit bizonytalan saját magával szemben, nem tudja, hogy is tudna a feladataihoz fogni, de bízik abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd.


Vízöntő asztrológia január - február 18. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


A BAK Az aki a Bak jegyében született, a szerelemben is kitartó, céltudatos és kapcsolatai tartósak. A csillagjegyek és kristályok összefüggéseiről már több cikkünkben írtunk. Remarketing Cookie-kat azért használunk, hogy Ön ne utálja meg a reklámokat. A reklámokban ugyanis azt utáljuk leginkább, hogy nem nekünk szólnak. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra.


Bak vízöntő

A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat. A Bak nagyon szereti, ha neki lehet igaza. Nem tűr ellentmondást, és ha vitatkoznak vele. Hallgasd szeretettel és figyelemmel, vedd komolyan tanácsait.


A Bak pontos, ragaszkodik szokásaihoz és kissé konzervatív. A komoly programokat keresi és szeret elmélyedni magában. Horoszkóphoz illő ásványok, születési kövek és ékszerek - Rangits Márta által alapított kézműves ékszerkészítő webáruház, azaz R.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések