2016. december 23., péntek

Oroszlán skorpió

Oroszlán skorpió

Oroszlán - Skorpió családi horoszkóp. Vonzódtok egymáshoz, sok a hasonlóság, sok a közös vonás bennetek. Számos kérdésben azonos hullámhosszon vagytok, módszereiteket tekintve azonban mégis nagyon különböztök.


A mai nap nem várt kalandban lesz része. Mondjon igent a meghívásokra, egy programlehetőségre, mert olyan izgalomban lesz része, mint talán eddig még sosem vagy legalábbis nagyon régen volt már. Napi horoszkóp SKORPIÓ csillagjegyűeknek! Nézze meg mai horoszkópját és tudja meg hogy alakul a napja! Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is.


Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Azok a szülők, akiknek Skorpió -hangsúlyos gyermekük van, sokféle nevelési tanácsot kapnak. Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni. Különösen tanácstalanok a szülok, ha saját természetük révén nem ismerik a Skorpió -vonásokat, és a családban, a távolabbi rokonságban sem igen találnak rá példát. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra.


A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkozatják a lét és az azon túli nagy kérdések, lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el. Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész. Szűz és Skorpió kapcsolata baráti vagy érzelmi téren, pengeélen jár, csak megalkuvások révén maradhat egyensúlyban.


Szellemi téren is csak langymeleg egyensúly: dinamikus, de sosem robban fel. Szűz és Skorpió viszonyának a nyomon követése érdekes kaland lehet, de a házasságig jobb, ha nem jutnak el. Az asztrológia azt mondja: te, egy Skorpió olyan ember vagy, akinek az élete nyugodt és egyformának maradó pályákon zajlik le. Tehát az oroszlán aszcendenssel rendelkező embereknek még inkább személyiség – karmájuk van, mert életfeladatuk a személyiségüket bátran és nyíltan, vidáman felvállalni, harag – és sértődöttségmentesen. Nagyon hamar kiismeri beszélgetőpartnerét, megtalálja legfájóbb pontját, miközben önmagáról szinte semmit nem árul el.


Unsubscribe from Zalán Hardi? Mindketten uralkodni szeretnének a másik felett. Lehet, hogy egy új barátság veszi kezdetét, de biztosan boldog lesz majd. Mérleg g Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Egy élet sem elég kiismerni egy Skorpiót, de megéri a fáradságot.


Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat. A történet szerint ez a skorpió ölte meg Oriont, a vadászt. A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja. Az égen is üldözi őt, de itt már sosem érheti el: csak akkor kerül a látóhatár fölé keleten, miután Orion már lenyugodott nyugaton.


A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy míg az Orion főleg télen látható, a Skorpió jellegzetes nyári csillagkép. Fedezd fel nagylacraven Scorpio nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Skorpió , Zodiákus és Horoszkóp. Kommunikációs problémák alakulhatnak ki munkahelyén.


Megtörténhet, hogy a felettesével nem ért szót. De azt is lehet, hogy olyan változásokat hajtanak végre, amelyek az Ön pozícióját is érintik. Ezek a szellemek már a Régi-Szaturnusz idején is olyan formáló és rendszerező, rendező tevékenységet fejtettek ki, amelyben a Szaturnuszig terjedő szférában megőriztek mindent, amit itt a magasabb hierarchiák megvalósítottak. Tűz és Víz, nem csak az asztrológia szerint, hanem saját tapasztalat alapján is.


Ez a hónap nem alkalmas arra, hogy felborítsad életedet, különösen nem otthon. Fékezd hát magad még akkor is, ha már döntöttél arról, hogy rendezed magánügyeidet, és elvágod a felesleges vagy terhessé vált szálakat. Erre a január sokkal alkalmasabb lesz. Addig féllábon is kibírod. Ne ragaszkodjon makacsul saját igazához, hanem kivételesen ugorja át saját árnyékát és fogadja el, hogy partnerének ugyanúgy igaza lehet.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések