2016. december 23., péntek

Ikrek nő horoszkóp

Az Ikrek nő egyszerű és közvetlen, nem sokat lelkizik. Mindig a kedve szerint cselekszik, nem szereti, ha sürgetik. Valódi univerzuma a romantikus szerelem. Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság központja lehet. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el.


Ikrek horoszkóp alapján kiderül, hogy mi vár az Ikrek jegy szülötteire az asztrológus szerint. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Kedvenc színe az ezüst és a szürke. Legkellemesebb tartózkodási helye a magasan fekvő vidékek.


Friss napi horoszkóp IKREK csillagjegyűeknek - Nézze meg a mai horoszkópját és tudja meg, mi vár ma Önre! Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Imád flörtölni, és párnák helyett ugyanis inkább szavakkal dobálózni: a szexnél jobban fűti a szellemi kihívás. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


A z igazi Ikrek ember olyan, mint egy újságíró, tudni akar mindent, miközben másokat is tájékoztat arról, amiket már sikerült megtudnia. Gyakran előfordulhat vele, ha tárgyalásra megy, hogy útközben fejezi be az öltözést. Meglehetősen slampos tud lenni, ha igényes, akkor az nem az Ikrek oldalának köszönhető.


Ez csak minden évben egyszer történik meg, és mindig azt jelenti, hogy egy pozitív életszakaszt élsz meg. Nagyon jó párosítás, az Ikrek szülött képes a legvadabb Oroszlánt is kordában tartani, meglepni és elvarázsolni, ha éppen azt akarja. Legyen szó férfi, vagy nő nemről a horoszkóp szerint, a jegyek illenek egymáshoz. Mire ügyeljen a szülő, ha gyermekének horoszkópjában hangsúlyos az Ikrek -jegy?


Az ilyen gyermek leggyakoribb hibái : beszé beszédmodor, szétforgácsolódási tendencia, felületesség. A beszéddel kapcsolatban részben a beszédmodorral lehet baj. Előfordulhat, hogy nagyon szájas a gyermek, szemtelen, esetleg hazudós. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád.


Ikrek nő horoszkóp

Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Ha pénzről van szó, nem szabad a megérzéseire hagyatkozni, mert ezek tévútra vihetik! Ha valaki olyasmibe akarja belerángatni, amiről rossz véleménye van, maradjon állhatatos és utasítsa el az illetőt.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk. Sporthasonlattal élve a Bika inkább hosszútávfutó a kapcsolatok idejét nézve, míg az Ikrek rövidtávú pályán mozognak. A Bikának fontos a hűség, az Ikrek hajlamos a félrelépésre. A Bika az Ikrek mellett nem érezheti - a számára oly fontos - biztonságban és állandóságban magát. A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek.


A stabilitást, amit ez a hónap hoz az emberek számára, főleg a személyiség fejlődésére és a pénzügyek rendezésére fordítsa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések