2019. február 27., szerda

Jennifer lopez fenék

Jennifer Lopez követői alig akarják elhinni, hogy egy éves fenék így nézhet ki. Igazi stílusikon és díva, akinek szexuális kisugárzása és vonzó, megkapó személyisége, megjelenése az évek során egyre népszerűbbé tette. Azonban később kiderült (ha nem lett volna elég feltűnő), hogy az orra miatt bizony kés alá feküdt, majd átszabatta az állát és az arcélét is.


Most viszont kivételt tett, és egy olyan darabot ajánlott, ami szerinte a formás fenék titka! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Immár megvan a tudományos magyarázat arra, hogy miért nézik a férfiak a nők fenekét. Kim Kardashiant bámulókra is, bár ezt már nem a tudósok állítják, hanem a német Focus magazin online kiadása. Férjével, Pataki Ádámmal szökött el Liptai Claudia Férjével, Pataki Ádámmal szökött el Liptai Claudia.


Minden párkapcsolatban fontos, hogy a napi rutin mellett őrizzük a tűzet. A gyönyörû énekesnő aprócska szoknyában lépett a közönség elé, meg is lett az eredménye. Annak ellenére, hogy a sztárt sokan támadták hátsója miatt, egyáltalán nem zavartatja magát - ez legújabb újabb showjával is bizonyítja. Manhattan - i tánc klubba, innen a videoklippekhez, majd a sorozatbeli szerepekhez.


Jennifer lopez fenék

Szeretlek Magyarország - szmo. Az egykori baseballjátékos Jimmy Fallonnak elárulta, előre. A hölgyek körében egyre inkább hódít az eddig még kevésbé ismert fenékplasztika. A fenék formája legnagyobb részben genetikai adottságoktól függ, így akinek ezen a területen nem elég előnyösek a génjei, azok számára a legtöbb esetben a rendszeresen végzett tornagyakorlatok, feszesítő krémek, szérumok sem.


A éves énekes-színésznő alaposan kitett magáért, feneke pedig egyértelműen ellopta a show-t, ami látványos fellépésének több pontján is. Az énekesnő csak egy apró sportmelltartót és leggingset viselt, így láthatóvá tette ma is kerek fenekét és lapos hasát. A éves énekes-sztár könnyedén maga mögé utasíthat bármilyen húszévest. Alex Rodriguez is odáig van érte.


Jennifer lopez fenék

Tilos a Blikk bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó írásos engedélye nélkül. Az oldalról kivezető linkeken elérhető. Ezt ő is nagyon jól tudja, és erre, amikor csak lehet, igyekszik rátenni még egy lapáttal: imádja a kihívó holmikat, az áttetsző és szemtelenül merészen felsliccelt kreációkat, mindent, amiben megmutathatja szupernőies alakját. Az énekesnő nemrég egy rózsaszín bikiniben pózolt, amiben kockás hasa és kerek idomai is tökéletesen.


Meddig nőhet még a celebnők segge? Fotói azonban nem a kívánt hatást érték el. Nem csak az arcán nincsenek ráncok, de teste is tökéletes és feszes a mai napig.


A Constantion Mendieta plasztikai sebészhálózat vezetője a Fox News-nak azt nyilatkozta, Amerika-szerte robbanásszerűen megnőtt a Pippa fenekét utánzó beavatkozások száma. Ehhez képest friss videójában olyat mutat Iggy Azaleával, hogy attól szem nem marad szárazon. A fenékvideók új generációja csodálatos szintre emeli a műfajt. Jennifer Love Hewitt A fantasztikus szépséggel megáldott éves amerikai színésznő sikerét a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmnek és folytatásának köszönheti.


Apropó, nagy fenék , ide kattintva megnézhetitek, milyen összefüggést találtak a fenék mérete és az intelligencia között. A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. A fenékplasztika eddig nem tartozott a legnépszerűbb beavatkozások közé Európában, így Magyarországon sem, míg pl. Dél – Amerikában az első számú műtétek között szerepel. Tudom, lehetett volna jobb dolgom is, de nem tudtam aludni, és éjfélkor már nem akartam elindulni sehova.


Jennifer lopez fenék

Mint tudjuk, JLo egy percet nem öregedett éve, amivel semmi baj nincsen, ki mit szeret látni, ha tükörbe nézni, ugye. Leendő férje a saját tapasztalataiból me­rítkezve segítette a felkészülést. Az, hogy divatba hozták a méretes, kerek popsit, és a sajátjukra rendkívül büszkék is!


Míg korábban a mainstream kultúrában a vékony derék-nagy mell-kis fenék kombó volt a divat, most az afró és a latin kultúra szépségtrendje mentén a nagy hátsók is Hollywood-kompatibilissé váltak. A tévéképernyő elé tolta formás popsiját a csinos énekesnő, hogy párja ne a fociközvetítésre, hanem rá figyeljen. Tóth Andi kis trükkje mindig célt ér, Szabó Ádám inkább lepedőt gyűrt vele, mint focit nézett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések