2020. szeptember 18., péntek

Vízöntő nő halak férfi párkapcsolat

Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. Ikrek férfi és Vízöntő nő viszonya.


Meglepő, de az ilyen típusú férfi mindig valamiféle fogódzót keres, amit a fantáziadús, szabad szellemű Vízöntő nőben megtalál. Főleg, hogy a Vízöntő derülátó még akkor is, ha nem úgy alakul minden ahogy elképzelte. Vele született emberségessége, altruizmusa megértő társsá teszi, főleg, hogy őszinte és hűséges, amit a féltékeny Bika nagyra becsül.


Bika férfi és Vízöntő nő kapcsolata. Egy ideális partner, házastárs. Kedves, aranyos, romantikus. A bátortalan és visszahúzódó Szűz mindig igényesen megválogatja a barátait, az óvatos embereket csodálja, akik ismerik saját érdekeiket. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért.


Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Nála érzékeny, szégyenlős fickóknak, pláne álmodozóknak semmi esélyük sincs.


Neki exkluzív, tekintélyt árasztó igazi férfi kell! Szerelmének is ki kell elégítenie azokat a magas igényeket, amelyeket a Vízöntő nő magával és életével szemben támaszt, méghozzá egy nem túl szoros viszonyban. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó.


Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. Ez pedig maga az egybeolvadás, amikor a víz felveszi annak az edénynek az alakját, amibe beletöltik. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség- nő és anya- nő szerep illik leginkább. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Ráadásul a Vízöntő nő nem viseli el, ha a párkapcsolatban és az élet más területein bárki is korlátozza függetlenségét.


A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Megismertem egy gyönyörű rák hölgyet. Akinek volt ilyen kapcsolata mit tapasztalt? Persze nem erre akarok alapozni, csak kíváncsi vagyok.


Vízöntő nő halak férfi tapasztalat? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. A HALAK párkapcsolat iránti vágya egy csodaszép álom, aminek a beteljesülésére nagyon kicsi az esély. Minden kapcsolatában valamelyik álmát szeretné megvalósítani, csak közben nem gondol arra, hogy más az álom és más a valóság.


Halak – szerelmi horoszkóp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések