2020. szeptember 4., péntek

Vízöntő nő

Jele két párhuzamos hullámvonal, a mitológiai vízöntő kiöntött vizének a jelképe. A víz az ösztönös tudás szimbóluma, a vízhordó pedig az intuitívebb, magasabb tudást árasztó egyén jelképe, akik mindazt megosztja embertársaival. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Bármilyen munkát szívesen végez és könnyen közreműködik, képes átvállalni más felelősségét.


Vízöntő nő

Ha elvállal valamit teljesen a munkájába temetkezik, a könnyű siker nem kenyere. Nagyon igényes nő és elvárja, hogy. Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap meglepetést okozni neki.


A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Szélsőséges jegy, nem tud könnyen alkalmazkodni másokhoz, szeret kilógni a sorból, mindent megmagyaráz, megvan a saját világa, a saját értékrendje.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Vízöntő asztrológia január - február 18. Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Vízöntő nő

Amennyiben Ön is másmilyennek véli őt a többiektől, akkor is a megszokott elvek és szabályok rabja, csak előre. Ez a szép, kissé nem megértett és misztikus nő határtalan bizalommal fogja Önt megajándékozni és értékelni fogja egyediségét, ahogyan senki más. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk. Kicsit bizonytalan saját magával szemben, nem tudja, hogy is tudna a feladataihoz fogni, de bízik abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd.


Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség- nő és anya- nő szerep illik leginkább. Szinbóluma az ember vizeskorsóval. Régi ábrázolási módja: ember helyett angyal öntötte a vizet, jelképezve ezzel, hogy az élet vizét az érzékelhetõn, megismerhetõn túli égi forrásból meriti, s szabadon hinti szét, érdemre való tekintet nélkül az. Kívülről különcnek, már-már hűvösnek tűnhet, de valójában igazán szeretetre méltó, társaságkedvelő emberről van szó. Igaz, néhanapján valóban szeret elvonulni, és egyedül rendezni a gondolatait.


Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság központja lehet. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. Fontos számára az őszinteség és a nyitottság, olyan párt keres maga mellé, aki ezt, és képzeletének állandó játékát tolerálni tudja. Emellett a Skorpiókkal, Mérlegekkel, Kosokkal is megtalálhatjuk a közös hangot.


Egy biztos: ha Kos párt választunk magunknak, szinte sosem lesz csend a. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó. Nem tűri a korlátokat, olykor láza nem törődik a szabályokkal és hirtelen.


Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Kedvenc szexuális segédeszköze: pezsgő. Sziporkázó és meglepő humorával nagyszerűen el tudja szórakoztatni az Oroszlánt és el tudja hitetni vele, hogy a világ körülötte forog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések