2016. szeptember 19., hétfő

Szerelem nélküli kapcsolat

Szerelem nélküli kapcsolat

Az, hogy egy szerelem nélküli párkapcsolat működik-e vagy sem, attól függ, hogy Ön illetve párja mit tart fontosnak benne. Ha a stabilitás és biztonság számít a legjobban, a szerelem valószínűleg átalakul egy erős barátsággá. Zsolt nagyon szeretni a partnerét, de iszonyúan ki volt éhezve, amikor összejöttünk. Egyszer sem követelőzött és én sem.


Szerelem nélküli kapcsolat

Elkönyveltük, hogy mindkettőnket várják otthon, de úgy érzem, ez jár nekem is és neki is. Nem tudom, meddig fog tartani ez a kapcsolat , amely kizárólag a szexre épül. Egy szerelem nélküli párkapcsolat nem szükségszerűen boldogtalan vagy rossz párkapcsolat. Vannak olyan párok, akik nagyon jól élik egymás mellett a mindennapi életüket, jól tudnak együttműködni, amikor a családi élet megszervezéséről vagy a gyermekek neveléséről van szó.


Ez a téma,amiről bármikor,bármennyit lehet beszélni,írni,hozzászólni,mert örök,amíg. Hiába voltak köröttem oly sokan. Csalá barátok, több ezer ember, aki szeret. Te sem állíthato hogy a kettő egy és ugyanaz.


Szerelem nélküli kapcsolat

Meddig tart a szerelem a párkapcsolatokban? Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt? Szex nélküli párkapcsolat, működhet?


Mi a különbség a szerelem és a szeretet között egy párkapcsolatban? No touch love - Érintés nélküli szerelem. Szerintük ez is olyan, mint egy kapcsolat , csak mindenféle elkötelezettség, felelősség és dráma nélkül. Táplálhatja pusztán a szerelem a kapcsolatot - testiség nélkül?


Mellette: ha csak az egyiknek jó, nem jó senkinek Még azok is, akik prűdnek vagy elavultnak tartják a szexmentes kapcsolatot, egyetértenek abban, hogy a testi együttlétnek csak akkor van értelme, ha azt mindketten akarjátok, és mindkettőtöknek örömet szerez. Működhet egy kapcsolat szerelem nélkül, de nem mindegy, hogy milyen élethelyzetben van az ember. Kevésbé fiatal korosztálynál természetes, ha az ember inkább egy jól működő kapcsolatot választ, ahol megkapja a tiszteletet és a biztonságot egy olyan partnertől, akivel közös az értékrendjük.


Pedig ha a pár tagjai igazán szeretnének változtatni az életükön, akkor az első pillérre támaszkodva minden egyes, a másik felé megtett lépés segíthetné a kapcsolat megszilárdulását. Van egy szerelem típus, melyet „Vak szerelemnek” hív, ez az, amit én kapcsolat nélküli kapcsolatnak nevezek. Ebben az esetben a szenvedély magas, az elkötelezettség és intimitás azonban alacsony. Ez a vakság azt jelenti részben, hogy nem látjuk a párunkat, hiszen nem ismerjük eléggé.


Nem fektettünk bele energiát. Ingyenes társkereső, társkeresés akár regisztráció nélkül is! Egyedülálló szolgáltatás az online tárkeresők piacán. Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia.


Igaz teljesen kulonbozoek voltunk. Kapcsolat szerelem nélkül - hoxa. Ex nagyon szerette a piát. SAjnos azt már nem vizsgálja hogy miért nem volt vonzó nekem a cigis, sörös szájával, stb.


Szóval idő kérdése es minden kapcsolat tonkre megye ha nincs szex. Ettől függetlenül úgy gondolja, hogy ha egy kapcsolat nem jó, akkor azt érdemes kijavítani előbb, és csak az erős nézeteltérést követően fontolgatni a szakítást vagy a válást. A szerelem teszt születési dátum alapján nem állja meg a helyét, mivel a szerelem másról szól.


Két kapcsolat közt, de tartós szinglilét során vagy éppen kapcsolatban is megesik, hogy egy nő hosszabb ideig szex nélkül éli az életét. Bár teljesen normális, hogy vannak ilyen periódusok az életben, sokakat aggaszt, nincs-e a testi örömök nélkülözése káros hatással a szervezetre. A magyarok számára mást jelent a szerelem , mint a világ többi országában élőknek, ahogyan más a véleményünk arról is, vajon lehet-e működőképes egy párkapcsolat, ha a két fél között elmúlt a szerelem , esetleg soha nem is volt. A szerelem annak adatik meg, akiben megvan az önfeladásra, a feltétel nélküli elfogadásra való képesség, a teljes odaadásra képessé tevő mély bizalom.


Olyan észlelés ez, amely nem a felszínt, a gyarlóságokat láttatja, hanem a másik ember lényegét. Nekem volt több olyan barátnőm is, akibe nem voltam szerelmes, viszont simán el tudtam vele képzelni az életemet. Nem hiányzott volna más nő és boldog lettem volna velük, de máshogy alakult.


Van a szerelem nélküli szex, a szerelmes szex és a spirituális szex. A sorrend pedig emelkedő sorrend: amekkora különbség van egy egy éjszakás kaland és a legelső szerelmes szeretkezés között, akkora különbség van a szerelmezés és a spirituális együttlét között. Mi az a szeretet nélküli kapcsolat ? A két dolgot hajlamosak vagyunk összemosni, pedig még csak nem is feltétlenül járnak kéz a kézben. A szexmentes házasság kritériumai homályosak (hiszen az igények párról-párra változnak), de ha egy éven belül nem volt szex, nem elhamarkodott az ítélet. A feltétel nélküli szerelem csakrája a szív.


A szívünk ott van, ahol az új szerelem boldogságát, az összetört szív fájdalmát érezzük. A kettős szív jobb, mint ez szív önmagában, mert a kettes szám a párt alkotó két embert jelképezi. De, ha minden esetben a háttérbe szorítják a másikat, és nem akarnak időt, energiát szánni egymásra, az komoly problémára figyelmeztethet. A közfelfogás úgy tartja, hogy egy férfi és egy nő kapcsolatának három fő alkotóeleme van.


A szerelem nélküli házasság jelei A munka, a háztartás és a gyerekek mellett nem könnyű egymásra is fókuszálni, és előtérbe helyezni a párkapcsolatot. Egy kapcsolat akkor nevezhető harmonikusnak és fejlődőképesnek, ha mindhárom tényező együttesen helyet kap benne. Az ideális az lenne, ha egy. Ez a barátság, a szerelem és a szex. Elengedhetetlen önmagunk feltétel nélküli szeretete, máskülönben folyamatosan gyötrődhetünk, hiszen ez a SZERELEM csak feltételektől és elvárásoktól mentesen működhet.


Ez a kapcsolat visszavezet önmagadhoz, és nem hiányérzetek pótlása végett köttetik, hanem éppen az egyéni kiteljesedés létrejöttét szolgálja. Szerelem - Gyakori kérdések a témában. Elfogadom Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések