2016. szeptember 6., kedd

Szerelmes férfi testbeszéde

A szerelmes férfi árulkodó testbeszéde A szerelmes férfi sokszor nem egyértelműen jelzi hogy szerelmes. Mi nők, úgy gondoljuk, ha nem halljuk elégszer, azt a szót hogy “szeretlek”, akkor meg vagyunk róla győződve, hogy társunk nem is szeret minket. Amikor beszélgetni kezd a nővel és néha a szemébe néz, megérinti a karját vagy a hátát, azt jelenti, hogy flörtöl vele. Ez az első biztos jel, hogy tetszik neki az illető.


Szerelmes férfi testbeszéde

Ezért, ha a férfi megragadja a tekintetét, ne fusson el előle, tartsa vele a szemkontaktust, ezzel azt mutatja neki, hogy Ön is érdeklődik iránta! A testbeszéde elárulja, hogy érdeklődik Ön iránt. Nem könnyű kitalálni, hogy a férfiak mit akarnak Ha ismere még akkor is nehéz rajta kiigazodni, de gondolj bele, mi van akkor, ha egy bárban, vagy máshol beszélgetsz egy pasival, aki tetszik neked. A női és férfi testbeszéd jeleiről – a testbeszéd jelentése és a testbeszéd szerelem) 1. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Ha egy férfi keresztbeteszi a karját a mellkhasán, azt jelenti, nem fogékony a beszélgetésre, és úgy tűnik nem érdekli a téma.


Nyugtalan mozgás Ha azt veszed észre, hogy egy férfi nem találja a helyét és beszélgetés közben izeg-mozog, valószínüleg unatkozik. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Ha egy férfi fizikai kontaktusba próbál kerülni vele ez azért van, hogy letesztelje, miként reagálsz az érintéseire.


Az érintéssel leteszteli a határaidat. Ha tényleg tetszel neki könnyen vissza fog húzódni miközben mosolyog, ami azt jelenti, hogy neki is időre van szüksége ahhoz, hogy közelebb kerüljön hozzád. Mi nők, hajlamosak vagyunk nem észrevenni bizonyos jeleket, amelyek arra utalnak, hogy életünk értelme bizony nem igazán képes szeretni. A férfi testbeszéde , ha nem tud igazán szeretni!


Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Pár másodperc múlva leereszti a tekintetét, félrebillenti a fejét és elfordítja a pillantását. Ilyenkor jellemzően még a kezével is babrál valamit az arcán, illetve idegesen felnevet. Az ilyen jelek észlelésénél minden férfi tudhatja, hogy a már a puszta jelenlétével is zavarba hozta a nőt.


Egy beszélgetés során a kommunikáció csupán egyharmada a szövegből nyert információ a -a a non-verbális jelekből áll össze - ezt hívják még metakommunikációnak is. Egy szerelmes férfi beismeri a hibáit, és képes veszíteni, ám ezt szinte kínzásként éli meg. Tiszteli a barátnője véleményét, s ez bizony nem csak üres ígéret.


Ha a kiszemelt férfi gyakran tesz ilyet, az elárulja, hogy kedvel minket! A haját babrálja Szerelem -szakértők szerint, ha egy férfi gyakran babrálja, fésüli át a haját a kezével, illetve kissé előredönti a fejét, azzal jelzi számunkra, hogy érdekeljük őt. Vajon szeret téged a kiszemelt srác? Tesztelj, s tudd meg, hogy a pasi észrevett-e már, esetleg kepeszt utánad.


Szerelmes férfi testbeszéde

Tudd meg tényleg érdekled-e vagy csak az idődet vesztegeted! Ha a férfi másként viselkedik, amikor velünk van, más a testbeszéde , az egyértelmű jele annak, hogy el akar bűvölni minket. Gyakran érinti meg a haját vagy az arcát, amikor zavarban van. Fordítsunk figyelmet a legapróbb gesztusokra is, hogy többet tudjunk meg az érzéseiről! Egy nő mozdulattal tudja egy férfi tudtára hozni, hogy érdekli őt.


Ezzel szemben egy átlagos férfi ennél jóval kevesebb jellel dogozik. Nekünk nőknek, csak jelet kell megfejtenünk, könnyebb dogunk van. Arra az esetre, ha mégsem vagy tudatában a titkos jeleknek, íme egy kis segítség. Felhúzza a szemöldökét.


A nők folyamatosan üzennek, úton-útfélen küldik feléd a vonzalom jeleit, csak te éppen nem veszed észre őket. Pedig ez egy rendkívül fontos része a sikeres csajozásnak: hiszen nem csak azt tudod meg belőle, kit érdemes nyitni és mikor, hanem azt is, hol állsz most éppen az adott lánynál. A szerelmes filmek összeállítása természetesen saját véleményen alapszik és nem rangsor szerint van sorrendbe helyezve.


Van még olyan szerelmes film, ami igaz történet alapján készült és helye lenne a listában?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések