2017. augusztus 8., kedd

Egyedülálló anya társat keres

Egyedülálló anya társat keres

Társra mindenkinek szüksége van. Még akkor is, ha érzelmei java részét a gyermekére, gyermekeire. Egyedülálló anyák, apák ma Magyarországon. Egy egyedülálló anya vagy apa képe mára már teljesen elfogadottá, hétköznapivá vált a társadalomban. Jó társkereső módszer az Ön igényeinek!


Ha egyedülálló szülőként társkereső oldalt keres , tudja, hogy milyen párkapcsolatra vágyik, valamint úgy gondolja, hogy az ideje és az energiája túl értékes ahhoz, hogy olyan randevúkon vegyen részt, amelyek nem vezetnek sehová, az. Fiatal, év körüli fiút keresünk! Borzasztó magányos vagyok, barátaim se nagyon vannak (elvesztettem a kapcsolatot velük).


Nagyon hiányzik az életemből egy társ, és a szex is. Létezik egy társkereső szolgáltatás, az Újrakezdés, amelyet családcentrikusan, elvált vagy megözvegyült és egyedülálló szülőknek találtak ki. Szöőr Anna ötletgazda meghívott, hogy ott beszélgessünk, ahol mindez zajlik.


Belépek a hatodik kerületi lakásba, meleg színekre festették, nagy tér foga gyereksarokkal. Egy válásból felépülni nem könnyű, főleg ha a gyermekek miatt erősnek kell tűnnünk. Egy kapcsolat végét azonban meg kell gyászolni azért, hogy később újult erővel nyithassunk egy szebb jövő felé. Nem keres apát, hiszen apja minden gyereknek van. Jobb, rosszabb, de van.


Helyette felregisztrálnak egy csomó társkereső oldalra. Adatlapot töltenek, fényképet kreálnak, bemutatkozó sorokat írnak. Ha az anya nem kapcsol időben, és gyermekét idejekorán felnőttként kezeli, elköveti azt a hibáét, hogy fia ne tudjon korának megfelelően testileg-lelkileg-szellemileg fejlődni. A gyerek úgy érzi, gondoskodnia kell anyja boldogságáról, és mindent meg is tesz azért, hogy örömet okozzon neki.


Férfiak és nők apróban „FÜGGETLEN, nemzetközi vonalakon jártas mozdonyvezető zakatolásra készen, már a kárpótlás után, túl a privatizáción, társat keres , észrevehető első-hátsó ütközőkkel, lámpákkal, lobogókkal, nem rozsdás karosszériával, lehetőleg áramvo- nalas, nagy hatásfokú, tekintélyes hátsó. Meg kell találni az egyensúlyt, hogy a gyerek és a szülő is jól és biztonságban érezze magát, a kicsi pedig tudja, hogy anya mindig ott van mellette, számíthat rá. Jó füle van a gyereknek, de vajon tehetséges is?


Milyen hangszert válasszunk? Irassuk zenei iskolába, vagy elég, ha különórára jár? Már bölcsődés korban észrevehetjük, hogy a gyerek felfigyel a környezetében hangzó zenére, éneklésre, arra ritmikusan. Időhiány miatt sokan társkereső oldalakon kezdenek az ismerkedésbe, ami azonban nem jelent garanciát a sikerre: az általam megkérdezett egyedülálló szülő közül tizennyolcan szereztek negatív tapasztalatokat a netes társkeresőkön, harmaduk pedig az itt átélt kudarcok.


Ahogy ti sem az ilyen nőket. A társam ebben a korban nyaktól felfelé is tudjon gondolkodni,nem csak deréktől lefelé. Ismeretleneknek nem adok meg telefonszámot. Ingyenes társkereső, társkeresés akár regisztráció nélkül is!


Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia. Igaz történetek három tartósan szingli nőtől. De délutánra belefáradt a nézelődésbe, már nem érdekelte a százalékos leárazás, és nem esett jól a habos kávé sem.


Rájött, hogy senkivel sem tudja megosztani, amit lát, nincs, akivel kibeszélje a napot, aki örülne szerzeményeinek, vagyis egyedül van. Mindenki vágyik arra, hogy új társra leljen, de csak keres kifejezetten azért párt, hogy új apukát vagy anyukát találjon a családba. Nem akar apát, hiszen apja minden gyereknek van. Sokan tévesen azt feltételezik, hogy egy egyedülálló anya mindenáron apát akar a gyerekének. Egy egészséges nő társat keres magának, és egy olyan barátot, szövetséges a gyerekének, akivel megoszthatják a mindennapok örömeit és terheit is.


Mennyi energiádat őröli fel, akár az is, hogy haragszol rá? Persze, tudom, egy rendes pasi ezen pillanatok alatt segíthet, de meg kell érteni, hogy egy független társkereső valóban inkább teljesen független társat keres. A férjed szintén házassal bútorozott össze, vagyis nem egy “szabaddal. Szerintem a Szívek szállodája minden idők legszerethetőbb, legviccesebb és legtanulságosabb sorozata. Erről nem nyitok vitát.


Egyedülálló anya társat keres

Már csak azért is, mert mindenki tanulhat belőle. A nő, aki társat keres. Korábban már jártam itt, de nem régen kiléptem és más portálon tájékozódtam. Az egyedülálló anya , aki eleinte elveszve érzi magát a nagyvilágban.


Kata, éves Nő keres társat Főiskolát végzett Sziasztok, Keresek egy kedves, érzéki, sármos férfit. Fontos számomra, hogy fel tudjak nézni a férfiara, nőnek érezhessem magam mellette, legyen humora, legyenek közös témák, legyen igényes magára és a környezetére, de legfőképpen legyenek céljai az életben. Ha egy férfi olyan nő oldalába botlik, amelyet elborítanak a gyerekeiről készült képek, valószínűleg jogosan merül fel benne a gyanú, hogy az illető nem társat , hanem pótapukát keres.


Egyedülálló anya társat keres

Ez pedig könnyen elriaszthatja az erősebbik nem képviselőit. Ha csak passzívan vagy jelen bármilyen randioldalon, az pont ugyanaz, mint ha elmennél egy buliba csak azért, hogy aztán egy sötét sarokban ücsörögj egyedül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések