2017. augusztus 8., kedd

Vízöntő férfi meghódítása

Vízöntő férfi meghódítása

A Vízöntő szereti az idegen tájakat, sokat utazik. Ez a férfi a női nem tisztelője. Mindig hagyja, hogy a hölgy tegye meg az első lépést, hisz látszólagos nyitottsága ellenére, a Vízöntő férfi félénk teremtés. Finom és fantáziadús, a szerelemben igen leleményes. Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül.


Egy Vízöntő nő inkább az eszével esik szerelembe mintsem a szívével, és ezért gyakran megtörténik, hogy az igazi férfi megtalálása a számára nem egyszerű. A szerelem egy Vízöntő nőnek nem más, mint egy vidám és lendületes együttlét. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap meglepetést okozni neki. A gondolataiban is ez jár, mert elvárja a környezetétől mindezt, legyen szó barátról, családról, vagy párkapcsolatról. HALAK FÉRFI A Halak személyisége jellemzően bizonytalan, és nem képes összpontosítani.


A Halakat egyszerre kétfelé húzza valamilyen erő. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. Egyáltalán, a Vízöntő férfi az egész emberiséget barátjának tekinti és legszívesebben, baráti keblére ölelné az egész világot. Meghódításához hozzátartozik a társasági élet is, amit a Vízöntő igencsak kedvel.


Járjunk el tehát gyakran ismerőseinkhez, bulizzunk, szervezzünk népes kirándulásokat, közös túrákat. Ne idegeskedjen azon, ha a Vízöntő férfi esetleg a társaság valamely hölgytagjával merül el a beszélgetésben. A féltékenykedés, csak ront a helyzetén. Különben is hiába duzzogna, a Vízöntő meg sem értené miért is húzta fel az magát emiatt.


Számára ez a természetes, de csak Ő viselkedhet így. Intelligenciájával, humorával és szeretetre méltó szemeivel vonz. Nehéz kiismerni, mert egy ellentmondásokkal teli világot hoz magában. Eredeti gondolkodása, kíváncsisága kísérletezésre ösztönzi, de gyűlöli a kényszert.


Légy mindig őszinte, a vízöntő mindig hangsúlyt fektet az igazságra. Mindenesetre az extázis nagymestere. Sosem esik vissza a szintje alá, és csak remélhete hogy a szoba falai elég vastagok. Ami még jobban feltüzeli: Soha ne felejtsd el: a Vízöntő -férfit az Uránusz irányítja, ami a változás bolygója.


Borzad az egyhangúságtól. Jele két párhuzamos hullámvonal, a mitológiai vízöntő kiöntött vizének a jelképe. A víz az ösztönös tudás szimbóluma, a vízhordó pedig az intuitívebb, magasabb tudást árasztó egyén jelképe, akik mindazt megosztja embertársaival.


A csábítás művészete tanulható. Tegyük rá a legjobb benyomást, amit csak tehetünk. Viselkedésünk, hangunk és öltözködési stílusunk is szerepet játszhat abban, mennyire bűvöljük el a pasit. Meghódítani ezzel lehet, de fontos, hogy ne csak hallgatóság, hanem beszélgetőpartner is legyen az a nő, aki rá vágyik.


A Halak férfi nehezen kezelhető, álmodozó, meglehetősen irracionális típus. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki megfejti és kezelni tudja. Az aki a Bak jegyében született, a szerelemben is kitartó, céltudatos és kapcsolatai tartósak.


Képes önmegtartóztató életet élni, apácának, szerzetesnek vonulni. Az Ikrek férfi kedves és lelkes udvarló, könnyen szerelembe esik, és – bizonyos feltételek mellett – sokáig hűséges marad. A hangsúly persze a „feltételeken” van, melyek közt az első és legfontosabb: a szabadsága! Legyünk vele lazák, bevállalósak, díjazzuk a spontán ötleteit, sőt, magunk is bedobhatunk hasonlókat!


A legtöbb férfi , akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt. A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. Lilith, csillagjegyek – egy kis ősi tudás sosem árt, hogy megszerezzük és meg is tartsuk a szeretett férfit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések