2017. október 23., hétfő

Mérleg nő bak férfi

Eléggé nehezen különbözteti meg a barátságot a szerelemtől. Mérleg - nő és Bak - férfi kapcsolata. Szereti uralni a nőt és elvárja, hogy az csak az övé legyen. A kritikus pillanatban a Bak férfi nem tudja kimondani azt a szót, amire a nő vár. Sokszor nem ő kéri meg a nő kezét, hanem az övét kell megkérni.


De a Bak - nő is szeretne inkább elszaladni, amikor a boldogító igent várják tőle. A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos.


A MÉRLEG FÉRFI szerelmi horoszkópja. A mérleg férfi sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava. Szívéhez a legközelebb a kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll.


Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet,és a korrekt viselkedést. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz.


Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. Ráadásul a Baknak fontos az ész és az, hogy ne kritizálják állandóan túlzott alaposságát. A videókamera ezért fontos szerepet játszik nemi életükben.


A Nyilas férfi kielégítheti legtitkosabb vágyait is. Kerülendő partner: a Bak férfi energiája kevés számára. A Rák és a Halak szintén untatják. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak , a Szűz, a Rák és a Halak.


A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Lehet-e egy autót behúzott fékkel vezetni? Biztonságos, de lassú és értelmetlen. Ha a Bak engedékenyebb, esetleg megmaradhatnak egymás mellett, bár kapcsolatuk sikere kétséges. Nikolettaxy nevű felhasználó válasza: Szia.


Bak vagyok, és volt párom is Bak volt. Nem tűr ellentmondást, és ha vitatkoznak vele. A Bak nagyon szereti, ha neki lehet igaza.


Mérleg nő bak férfi

Hallgasd szeretettel és figyelemmel, vedd komolyan tanácsait. A Bak pontos, ragaszkodik szokásaihoz és kissé konzervatív. A komoly programokat keresi és szeret elmélyedni magában. Egy Nyilas férfi számára két fő erény van: ha kiválóan tud a nő társalogni, és ha még kiválóbban tudja hallgatni az ő monológjait.


Az utóbbi egyébként nem is olyan kellemetlen, ugyanis szellemes, és szórakoztató partner – ha azonban hasonló szónoki ambícióink vannak, időben adjuk fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések