2017. október 20., péntek

Újjászületett keresztény társkereső

Újjászületett keresztény társkereső

Keresztény társ, a magyar keresztény társkereső és közösségi oldal. Ingyenesen regisztrálhat minden társkereső keresztény felekezeti hovatartozástól függetlenül. Van keresztény viselkedés - igen. De arra simán képes az is, aki nem keresztény , csak keresztényi közegben szocializálódott. Ugyan, ne legyünk már álszentek!


Újjászületett keresztény társkereső

Mert még nem értük el a Tökéletességet. A keresztény házasság nem erről szól. A második, hogy újra lefedjük, eltakarjuk a sérelmeket, mintha mise történt volna. Ennek eredménye, hogy később még nagyobb vulkán tör ki, mint legutóbb, még nagyobb sebekkel. Van aki csak annyit tud amennyit a templomba a paptól hall.


A bibliát soha nem olvassa ,azt gondolva a papp tudja csak ,hogy kell értelmezni azt. Sokan kereszténynek gondolják magukat ,de nem biztosak abban ,hogy van menny és ha meghalnak oda jutnak. Ha el akarod fogadni Jézus Krisztust megváltódnak, és újjászületett szeretnél lenni, itt egy minta-imádság.


Ennek az imádságnak az elmondása, vagy bármilyen más ima nem fog megmenteni téged. Egyedül az tud megmenteni a bûntõl, ha Jézus Krisztusban bízol. András - társkereső Budapest - éves férfi Karizmatikus újjászületett hívő vagyok.


Hozzam hasonló gondolkodású hölgyet akarok. A külseje legyen magas mert én is magas vagyok. A Randivonalon közel százezer keresztény társkereső vágyik ugyanarra, mint te – egy megértő társra, akivel megoszthatja az életét. Akik nem gyakorolják vallásukat, vagy esetlen nem is veszik komolyan azt, azok nem értik, mit jelent ez egy hívő számára.


KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ F P. Gwyneth egy jól kereső marketinges, és minden megadatott számára, egy kivétellel: egy rendes pasi, aki szereti. Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom. A Keresztényrandi egy olyan fényképes, online társkereső , ahová ingyenesen regisztrálhat minden társat kereső keresztény - keresztyén (katolikus, református, evangélikus, unitárius vagy bármilyen más egyéb vallású, pl. adventista) ember.


Ingyenes társkereső , társkeresés akár regisztráció nélkül is! Egyedülálló szolgáltatás az online tárkeresők piacán. Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia.


Internetes társkereső sok-sok ingyenes szolgáltatással. Ismerkedj, gyűjts barátokat, chatelj! Gyors és egyszerű regisztráció, könnyedén kitölthető társkereső adatlap. Please try again later. Isten azt mondta, nem jó az.


Aztán eljön a pillanat, amikor egy keresztény társkeresőben regisztrál. Gwyneth Hayden fiatal kora ellenére jól megáll a saját lábán. Jól kereső állása van, saját lakást bérel, melyet szépen berendezett. Nem egyedi eset, hogy valaki a regisztrációja után egyszer csak elfeledkezik erről az oldalról. Nekünk pont ez a célunk, itt nem a hosszú távú tagság a cél :-) De az már problémás, ha ilyenkor nem kerül törlésre a regisztráció, és az aktív keresők olyanokat látnak itt, akik már nem is keresnek társat.


Ha a jelölted egy nem újjászületett keresztény , húzd ki a listádról. Ennek érdekében csapatunk igyekszik minden egyes profilt külön ellenőrizni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések