2017. október 19., csütörtök

Milyen érzés a szerelem

Milyen érzés a szerelem

Milyen érzés a szerelem ? Sosem vtam még szerelmes, mert a sulimban megvetnek, nincsenek barátaim, így esélytelen, hogy egy lányhoz közel kerüljek. Akiket ismerek azok már mind vtak szerelmesek és nagyon bánt, hogy én még nem vtam. Vki leírná, hogy pontosan mi is az? Egyszer álmomban voltam valakivel és amit ott éreztem azt tudnám a szerelemhez hasonlítani. A való életben csak erős kötődés alakult ki eddig szerintem, nem pedig szerelem.


Amikor ránéztem azokra akikhez így kötődtem, nem volt meg az az érzés. Első várandósságom közben éreztem azt, hogy az ismeretlen megismerése milyen fontos ebben a folyamatban. Igyekszem, amennyire csak lehet, pontosan meghatározni, hogy a várandósság ideje alatt mi, milyen érzés volt, és örülök minden sorstársam kiegészítésének. Nekem személyes kedvencem lett ez a rész, de. Tamás Hangfelvétel, keverés, master és billentyűs hangszerek: Závodi Gábor Gitárok: Vámos Zsolt A videoklipet re.


Ilyen érzés szerelmesnek lenni, vagyis, ennél még sokkal több, ami szinte leírhatatlan. Ezért is fejezik ki a művészek magukat, és érzéseiket sokszor inkább egy “vásznon”, mint a tehetség, Hyocheon Jeong is, kinek képei tökéletesen tükrözik az érzést, milyen szerelmesnek lenni. A tökéletes és maximális elfogadottság érzése csak a szerelemben valósulhat meg, hiszen az egy irracionális érzés , vagyis nem azon alapul, milyen valójában a másik. Ezért járnak tévúton a fordítva gondolkodók, akik valamiből, ami eleve nem szerelem akarnak trükkökkel, csodatévő könyvekkel és egyebekkel kihozni egy. A szerelem trükkös érzés.


Ráadásul vannak olyan érzelmek, amelyek majdnem olyanok, mint a szerelem , de valójában nem sok közük van hozzá. Az igazi szerelemhez ugyanis idő kell, és nem biztos, hogy egy este alatt kialakul. Az ember a személyiségén keresztül hozhatja magát szerelem befogadó kész, vagy a szerelem lehetőségét kizáró állapotba. A költészetben a szerelem egyfajta sosem-múló társ, szenvedések okozója.


Egy mondás szerint: a boldog szerelmeknek nincs történetük. A srácok orgazmusáról viszont még nem készült film, de szerintünk szuper ötlet lenne, mert hihetetlenül viccesen fogalmazzák meg, milyen érzés számukra. Redditen indult ugyanis egy fórum, ahol erről meséltek a felhasználók, a válaszokon pedig még jobban nevetsz maj mint mikor a legőrültebb szexélményükről írtak!


Barátság vagy szerelem ? Honnan tudom, hogy mit érez irántam? Nagyon tetszik egy lány vagy egy fiú, és teljesen biztos vagy benne, hogy ez az érzés kölcsönös. Már le is mondtál róla, rég nem is foglalkoztál vele, hogy valóban létezhet, csak élted a mindennapjai megalkudtál ilyen s olyan kapcsolatokban, és úgy érezte ez az élet rendje.


Az a nap még várat magára, pedig neked már sokszor eszedbe jutott, hogy milyen érzés lehet? S az idő nem műlik tovább, s a percet élvezed? Egyszerű tudományos nyelvezettel élve a szerelem ugyanazoknak a vegyületeknek – többek között a dopaminnak, az oxitocinnak, a tesztoszteronnak, az ösztrogénnek és a norepinefrinnek – a műve, amelyek társkeresésre ösztönzik a többi emlőst. Kétségtelen, hogy a szerelem az egyik legjobb érzés a világon: rózsaszínben látod miatta a világot, sokkal boldogabb vagy, és csak úgy egyszerűen minden ezerszer szebb.


Milyen érzés a szerelem

A kutatók sokat vizsgálták a jelenséget, és igazán érdekes dolgokra jöttek rá. Félreérthető a viselkedésem? Nincs abban semmi rossz, ha fiúk és lányok is vannak a barátaid között.


De mi a helyzet, ha egy másik nembelivel szorosabbá válik a barátságod? Joggal gondolhatja, hogy többnek tartod őt egy barátnál. Egyszóval mindenkinek, akit érdekel a szülés-születés.


A legtöbbünknek vannak elvei a randizással kapcsolatban, a leggyakoribb ilyen “alapszabály” az életkorhoz kapcsolódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések