2018. október 8., hétfő

Hétvégi ház zala

Hétvégi ház zala

Havonta több millióan választják az ingatlan. Zala megyei ház hirdetés az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lakótér m2-s konyhából és m2-s szobából áll.


Zalabéren hétvégi ház nagy telken sürgősen eladó ! A felújítandó kicsi ház lakóhelynek, vagy üdülőnek is megfelelővé alakítható. A Zala völgyét ölelő dombok közt, erdők alatt meghúzódó festői kis község közigazgatásilag Zalaszentgrót városhoz csatolt, de megőrizte bájos falusi jellegét. Ipari tevékenységtől távoli, egészséges levegőjű falucska. A könnyűszerkezetes rendszerrel lehet építeni családi házat, nyaralót, loggiat, iker vagy akár sorházat is.


A falu nyugati részén található az a családi ház , melyet Önnek, kedves érdeklődő figyelmébe ajánlunk. Két legnagyobb városa a jelenlegi megyeszékhely Zalaegerszeg, és a volt megyeszékhely Nagykanizsa. Híres és ismert fürdői közé tartozik Hévíz, Zalakaros, Lenti.


Hétvégi ház zala

Tükörképes dupla családi ház , vendégház és amit szeretne! Az ingatlan adatainak lekérése SMS küldésével SMS szolgáltató: Webjelenlét KFT. Elmúlt árverésre ne küldjön sms-t! Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. A hétvégi ház áll: szoba, konyha, nappali, WC, zuhanyfülke, lakótér, előtér és kamra helyiségekből.


Az ingatlanra bejegyzett haszonélvezeti jog törlődik, mivel a hszonélvezeti jog jogosultja felel a tartozásért. A Hévízi Tófürdőtől km-re üdülőfaluban m2-es teraszos apartmanok kulcsrakészen eladók. Helyiségek: nappali, db szoba, konyha, fürdőszoba (WC-zuhanyzó), m2-es terasz.


Az adatbázis arculati megjelenése és felépítése a LAKÁSKULCS-direct tulajdona, annak bármilyen formájú felhasználása írásos hozzájárulás nélkül jogkövetkezménnyel jár! A megadott ár az a telephelyi ár, amely tartalmaz minden fából készült elemet alaptól a tetőig. A Ktípusú faház nincsen téliesítve. A ház összecsomagolt állapotban van a készleten, de műhelyünkben már előzetesen felépítettük,ahogy a fénykép is mutatja.


Feketehegyen hétvégi ház telek áron eladó! Feketehegy közkedvelt utcájában eladó , hétvégi házként funkcionáló ingatlan. Emellett borospince, teljes berendezéssel és melléképületek is a ház részét képzik.


Eladó lakások Nagykanizsán. Zalakaros csendes kis utcájában, mindösszesen, perc sétára a fürdőtől, található ez a két szintes hétvégi ház. Az ingatlant tulajdonasi folyamatosan újították, karban tartották, melynek köszönheti jelenlegi jó állapotát. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Jó állapotú nagyon nyugodt környezetben levő örök panorámás hétvégi ház eladó. A sümegi szőlőhegy tetején,közvetlenül a várral szemben,kiemelkedően szép panorámájú helyen ahonnan a Balaton,és az Alpok-alja is látszik.


Hétvégi ház zala

Budapesti programok családoknak, gyerekeknek. Az összes hétvégi program egy helyen. Hétvégi ház gyönyörű panorámával olcsón eladó !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések