2018. október 1., hétfő

Idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolat

A nagy korkülönbségnél megjelenhetnek a hétköznapokban is gondok: amíg az idősebb kevesebb bulizással is beéri, a fiatalabb fél még járná az éjszakát, és falná az életet. Ezzel együtt a fiatal fiú biztonságban érezheti magát az idősebb nővel, az idősebb nő élete pedig játékossággal és vidámsággal telik meg. A fenti állítással a éves Dan is egyetértett, aki szerint az idősebb.


Idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolat

Ha egy férfi például csak a nálánál legalább tíz évvel - vagy akár többel - idősebb nőkkel tudja elképzelni magát, amögött anyakomplexus állhat mint pszichés ok. Ugyanígy, ha egy nő választ jóval fiatalabb férfit, anyáskodási igényét elégítheti ki a párkapcsolatban - mondja a pszichológus. Egy idősebb férfi beletud szeretni egy fiatalabb lányba?


Mint nő , vagy mint kislány? A férfi genetikailag úgy van kódolva, hogy ő legyen az irányító, vezető fél, ő legyen a nagyobb tudású, erősebb, tapasztaltabb, aki védelmet ad a nőnek. A statisztikák szerint évről-évre emelkedik azon párok száma, ahol a nő vagy több évvel idősebb partnerénél.


Idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolat

Idősebb nő , fiatalabb pasi – eleve halálra ítélt kapcsolat ? Vén Bernadett írása a 7köznapi pszichológia blogon , fotók: pixabay. Azonban, ha a fiatal lány nyitott a gondoskodó figyelemre, az egy jó kapcsolat alapja. Gondoskodom, tehát vagyok!


Bár az apakomplexust a nő igényeként szoktuk megfogalmazni, az is előfordulhat, hogy a férfi azért keres fiatalabb partnert, hogy gondoskodhasson a másikról. Miért jó a szex egy idősebb nővel? A fiatal férfi a női érdemek krémjét kapja egy idősebb nőtől: adakozó, intenzív testi-lelki odaadást, hiszti nélkül. Ezen a héten az idősebb nő és fiatalabb férfi kapcsolatának kérdését boncolgatja Tari Annamária és Horváth Gergely. Ideális esetben pár évnyi korkülönbség nem állhat útjába az igaz szerelemnek.


Feltéve, hogy egy lelkileg is felnőtt nő és egy hasonlóképpen felnőtt férfi kapcsolatáról van szó. Valami több kell, valami izgalmasabb, igazi férfi , igazi kaland. Teljesen mindegy, hogy hány év van a két fél között, a lényeg az elköteleződés, és az, hogy összeilljenek. Az energikus, sportoló, dolgozó nők jobban kiteljesednek egy fiatalabb férfi mellett.


Azt ugyanakkor elismeri, hogy ha a férfi családra vágyik, akkor a nő kora lehet a szakítás oka, mivel abból adódóan már nem fog gyereket szülni a férfinak. A nő volt a csábító, akárcsak Mrs. Mind a 2vizsgált esetben a férfi volt a kapcsolat kezdeményezője. Nem fog sokáig tartani.


Idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolat

Könyvet írok egy tabudöngető témáról. Az lesz a címe, hogy Fiatalabb férfit- idősebb nőt szeretni Arról szól, hogy létezhet-e, s ha igen, akkor hogyan egy kis, közepes, nagy vagy még annál is nagyobb korkülönbséges kapcsolat , amiben a nő az idősebb , s a férfi a fiatalabb. A kapcsolat tartalma a lényeg. Egy fiatalabb férfi és idősebb nő kapcsolata nem feltétlenül csak a szexről szól. A jelenlegi párom 12évvel fiatalabb nálam,és 11éve élünk együtt,és nem cserélnék egyetlen “biztonságos.


A legtöbb idősebb nőnek már felnőtt gyerekei vannak, akik nem élnek otthon. Lehet, hogy önzés, de sok férfi igényli a nő teljes figyelmét, ahelyett, hogy osztozzon azon egy gyerekkel. Bizony, egyre gyakoribb lesz az idősebb nő , fiatalabb férfi párosítás.


Anyád lehetnék – amikor a nő sokkal idősebb egy párkapcsolatban Valljuk be alapvetően azt tartjuk “normálisnak”, amikor egy partnerkapcsolatban a férfi néhány évvel – mondjuk 4-évvel idősebb a párjánál. Sok idősebb , elvált férfi számára kudarc a válás és a család szétesése, így ők nyilván nem egy negyvenes (kortárs) nőt keresnek egy új család megalapításához, gyerekeik anyjának. Ráadásul a fiatal nő (egy ideig még) fel is néz rájuk, tiszteli bölcsességüket, tapasztalatukat.


A fiatalabb férfi emberileg egyenrangú lehet velünk Sokszor kiderül, hogy azok a férfiak, akik idősebb nőt választanak, már eleve egy olyan családból jönnek, ahol az anya vagy a női testvérek is dolgoznak, egyenrangúak a férfiakkal. Amint a kapcsolat túl hosszan tart, esetleg komolyra fordul, a haverok egonövelő hátba veregetését átveszik az ugrató megjegyzések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések