2018. október 29., hétfő

Társkeresés az interneten

Társkeresés az interneten. Létezik-e virtuális szerelem? A párkapcsolatok kialakulásának megszokott helyszínei ( az iskola, a munkahely, a lakóhely és a szabadidős tevékenységek színterei) mellett egyre inkább teret nyer az internet.


Sajnos VHS kazettáról digitalizálva. Nézelődtem, nyomkodtam a gombot lelkesen, hogy tetszik nekem, vagy én tetszem neki. Levelek jöttek, de semmi, egyetlen kivétellel.


Megismerkedtem egy éves sráccal (Milán), aki nagyon szimpatikus volt, csak én voltam nyeretlen kétéves, mert a 10. Viszont az internetes társkeresés mögött ugyanazok a társkereső férfiak és nők is vannak, akik eddig a hagyományos módon is próbáltak randizni, flörölni, társat keresni, ezért ugyanúgy elmondható, hogy a férfiak inkább azokat az adatlapokat nézik közkedvelten, ahol látnak fényképet, amíg a nők inkább a részletes. A elöregedett társadalomban nagyon sok az öreg, és kevés az őt, és saját magát is ellátó munkaképes, s nem csak az ellátások (pl. orvosi) akadoznak, lehetetlenülnek el, hanem pl. Először is, ha rosszul érzed magad amiatt, hogy az interneten társat keresel, kérdezd meg bármelyik ismerősö aki nem találkozott élete szerelmével a húszas évei közepéig, vagy azóta elvált tőle: ki fog derülni, hogy ja, szinte mindenki keres társat a neten, akinek épp nincs valakije (néha olyanok is, akiknek van valakijük).


Társkeresés az interneten

Internetes társkeresés. Az internet ma már szinte mindenhonnan elérhető, és napi szinten élünk is az online lehetőségeivel. Ha itt vagy, akkor bizonyára megjártad már az internetes társkeresés oldalainak valamelyikét és van egy-két rossz élményed a társkeresés eme húspiacáról. Ez a workshop egy négy hónapos internetes társkeresés “tanulmányút” után készült sok-sok nő unszolására.


A legjobb szórakozás az interneten , és lehet, hogy szex lesz a vége. Budapesten még inkább külföldiek használják, de már elindult a magyarok rohama is. Kipróbáltam, aztán beszéltem olyanokkal, akiknek össze is jött így valami.


Társkeresés az interneten

Ma már talán nem is furcsa, ha valaki az internetre merészkedik társat keresni. Igencsak megszokottá vált elfoglalt világunkban, hogy regisztrálva egy adott oldalra, pár perc alatt egy teljes lista áll az ügyfél rendelkezésére, melyből az ideális partner kiválasztható. Megismerkedett valakivel, akit érdekesnek talál és alig várja, hogy személyesen is találkozzanak – ez már csak természetes és érthető. Mindemellett érdemes óvatosságból néhány körültekintő intézkedést hozni: értesítse egy ismerősét, hogy olyasvalakivel találkozik, akivel az interneten ismerkedett meg.


Ingyenes társkeresés a közösségi oldalakon – de hogyan? Lássuk, mire is alkalmasak a közösségi oldalak: Kitágíthatod az ismeretségi körödet. Megnézheted az ismerőseid ismerőseit, vagy teljesen ismeretlenekkel is próbálkozhatsz – például közös érdeklődés, klubtagság alapján.


Bejelölheted őket, és üzenhetsz is. A tanulmány az internetes társkeresés világát vizsgálja mélyinterjúk alkalmazásával. Témája fel-öleli a társkeresõk motivációit, az udvarlás stílusait, továbbá a bizalom és a csalás problémájának kezelését. Az , hogy ismerni lehet a másik fél érdeklődési körét, illetve hogy milyen kapcsolatot keres, szintén az online társkeresés egyik legnagyobb erősségeként jelent meg – hisz így sokkal kisebb a csalódás, a konfliktus és az elutasítás esélye – csakúgy, mint a fizikai távolságok megszűnése.


Egy társkereső oldalon. Fórumok, chates oldalak, internetes társkereső oldalak tömkelege segít nekünk ebben. Lassan mindent az interneten keresztül intézünk, ott megy a bankolás, ott küldünk képeslapot, ott követjük a barátaink életében zajló változásokat. De ott van az ellentábor, akik máshogy nem is szeretnek ismerkedni. Mindkét fajta ismerkedésben meg van az a bizonyos izgalom – az ismeretlen utáni kíváncsiság.


A PártKeresek társkereső oldal használata ténylegesen és teljesen ingyenes, nem csak a regisztráció! A társkereső oldalakban talán az a legjobb, hogy messzebb is tudunk. Az összes szolgáltatás ingyenesen korlátlanul igénybe vehető (keresések, kommunikáció, fotók megtekintése, értesítések, tiltások stb.) cserébe csak azt kérjük, hogy töltsd ki a profilod minimum -át. Harmincnyolc évig nem volt kérdés, hogy merre előre?


Sajátos helyzet jelölte utam. Nem időztem magamon, néha-néha képzeltem csak, mi lenne, ha mégis másképp hozta volna a sors…sutba az ábrándokkal, jöttek a feladatok, az évek pörögtek számolatlan. Ha a szerelem megtalál.


Remélem, az e-mailről jut neked szép és tökéletes állapotban van az egészségügy és az én üdvözlöm you.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések