2018. október 10., szerda

Mérleg kivel illik össze

Hosszú távon kiderül, hogy nem illenek össze , a Bika nehezen alkalmazkodik, a Mérleg pedig túl igényes hozzá. A Bika megszerzi, a Mérleg elkölti a pénzt. A Mérleg vonzódik a Bika határozottságához, de szerinte lehetne rugalmasabb. A Mérleg könnyedségét, ingadozó és mérlegelő jellemét a Bika sokszor nem tudja megérteni.


A Mérleg szerelmi kompatibilitása - kivel leszel boldog, mennyire illetek össze ? A Kos lendületessége, céltudatossága mindig ki tudja lendíteni a Mérleget a holtpontról, miközben megfontoltságával képes visszatartani a meggondolatlan lépésektől. A Kos tüzessége és a Mérleg érzékisége olyan erős kapocs, ami évtizedekre összeköthet. Melyik csillagjeggyel illik össze ? A Szűz jól illik a Rákhoz, a Skorpióhoz, de a Halakhoz és általában a Föld jegyűekhez is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét!


Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg! Te kivel illesz össze ? Akik szívesen olvasnak horoszkópot és a csillagjegyek szemponjából is figyelik a közelükben élő párokat, azok tudják, hogy a csillagjegyek egymáshoz való viszonya meghatározó egy párkapcsolat sikerességében is. Jó, ha ismerjük, milyen tulajdonságú és vérmérsékletű ember illik hozzánk. A Mérleg , Kos, Oroszlán és a Vízöntő a legmegfelelőbb partner az Ikrek számára.


A lehető legjobb a Mérleg – Ikrek párosítás, mivel mindkét levegő jegy szárnyaló szellemet feltételez. A Vízöntő és az Ikrek között meghatározó a kapcsolatban a közös érdeklődési kör, és az azonos világnézet. Szerelem horoszkóp kalkulátor Párhoroszkóp kalkulátorunk segítségével megtudhato hogy melyik állatövi jegy szülöttével milyen szerelmi kapcsolatra számíthatsz.


A cikkből az is kiderül, hogy kivel nem jön ki jól, aki ebben a jegyben született. Ha a Mérleg jegy szülötte vagy, akkor jó természetednek és hatalmas türelmednek köszönhetően szinte bármelyik jeggyel megtalálod a közös hangot. Kevés olyan ember van, akivel valamilyen oknál fogva nincs meg a harmónia, de pontosan ezért figyelj oda, mert ez még nem azt jelenti, hogy akármelyik jegy megfelelő társad lehet. A Mérleg is harmonikus kapcsolatban élhet a Rákkal, ritkán zördülnek össze , mindketten szeretik a békét.


Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban! Mennyire illenek össze horoszkóp alapján? Eddig úgy vettem észre, hogy minden téren nagyon jól klappol minden, és csodálkozva olvastam, hogy általában ők nem igen állnak szóba egymással. A skorpioval romantika köti össze ,A halakkal pedig a lekük egybeforr.


Ennek ellenére vigyázzon,mert az. A csöndes, alkalmazkodó Halak, vagy a racionalitást kedvelő Bak, esetleg a béketűrő Bika. Az Ikrek, a Vízöntő és a Nyilas. Mérleg (0- 13.) Derűs és alkalmazkodó Fő tulajdonságai közül első helyre sorolható a báj, az elegancia, a választékosság. Az, hogy kinek mi a nap jegye csak egy apró kiragadott pont a nagy egészből, ami egy-egy ember horoszkópjába betekintést enged.


Mérleg kivel illik össze

Egy hozzá hasonló energiaszintű, békés, szintén Mérleg jegyű gyerekkel nagyszerű testvérpárt alkot. Kivel jön ki a Skorpió gyerek? Mély érzésű, csendes, nyugodt gyerkőc, sokat alszik, és akár visszahúzódónak is tűnhet.


Hamar kiismeri magát az emberek között, ebben esze és intuíciója is segíti. Vajon miért szeret a Bika állva szerelmeskedni? Jobb időben megtudni kivel is fekszünk szemben.


Mérleg kivel illik össze

Ha új pasi tűnik fel a láthatáron, ne hamarkodd el a dolgot. A két csillagjegy jól kijön egymással: a Bika “lehozza a földre” a Halakat, míg a Halak kihozza a Bikából kreatív oldalát. Mindketten kedvelik a művészetet, imádják a kulturális programokat éppúgy, mint az otthon melegében elköltött romantikus vacsorát. Olyan férfi aki ugyan olyan naiv és logikátlan hogy elhiggye hogy a horoszkópnak van köze ahhoz hogy ki kivel illik össze. Olyan illik hozzád akivel jól érzed magad és kedvelitek egymást és sok bennetek a közös.


Ez a két légies jegy igen jól összeillik mind intellektuálisan és más módon is. Nehéz ezen jelek képviselőinek kordában tartani szenvedélyüket. Ha a szerelem mozgatja a világot akkor ez a pár adja meg neki a kezdő lökést.


Ezzel a táblázattal igen jól jár, hiszen megnézheti, hogy milyen csillagjeggyel. Van az asztrológiának egy sajátos ága, a szinasztria, mely kifejezetten azzal foglalkozik, hogy mely csillagjegy melyikkel illik össze , tehát meg lehet tudni ebből, hogy ki illik hozzám, vagy hozzád? Teljesen természetese, hogy mindannyian szeretnénk kicsit a jövőbe látni és megnyugtató előrejelzéseket kapni arról, vajon. A Mérleg olyan barátságos, hogy szinte bárkivel képes megtalálni a megfelelő hangot. Leginkább a többi levegő jegy és még az Oroszlán és a Nyilas illik hozzá.


Vonzódik az olyan emberekhez, akikben saját kifinomult ízlésének és esztétikai érzékének tükröződését látja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések