2015. március 23., hétfő

Adj még egy percet

Adj még egy percet

Hagyd hogy egy életen át szerethesselek! Fogadjátok szeretettel. Adj meg egy leírást a videóról, hogy tudák az emberek, miről szól. Addamz gyönyörű száma, amit le lehet tölteni a saját weboldaláról.


Senki semmit nem tudott, csak mi ott azt éreztük. Elbújtunk a világtól, a kíváncsi szemektől. Még várj egy percet , maradj még úgy kérlek! Nem mondtam még mindent el. Adj még egy percet , adj még egy órát, adj még egy évet, hisz a szívem érted érted fáj.


Hallgass végig most az egyszer kérlek,hisz rólad szól az életem! A püspök újabb videóüzenettel buzdít embertársaink felkarolására. Vegyük észre a magányos, elesett embereket – ez a címe a nyugalmazott katolikus főpásztor legfrissebb vlogbejegyzésének.


To download ludacris plenty money freestyle mpyou have to: 1. Click on download button. Wait for available servers to appear. Choose regular download method. Follow instruction on download page and press continue. Locomotiv GT Neked írom a dalt dalszöveg: Hej!


Adj egy percet a csendnek, Végre üvölthessen benne Tanítsa jó modorral, Hogy kell embernek lenned! Az egyik dolog, amit megtanultam az életben, hogy mindig kapunk leckét arról, hogyan éljük az életünket. Ez lehet valami, amit valaki mon egy bizonyos szó vagy mondat, ami véletlenül hagyja el az illető száját, vagy lehet egy mozdulat, amelyen megakad a tekintetünk, elgondolkoztat talán, és ami által nagyon tisztán meglátunk egy helyzetet. Pongor Publishing Bestseller Üzleti Könyvek - Magyarország legnagyobb üzleti és önfejlesztő könyveinek, hanganyagainak és termékeinek webáruháza.


Adj még egy percet

Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. Köszöntelek a Zene - dal - slágerek - korhatár nélkül közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Hogy mit érez szívem, elmagyarázhassam Neked.


Hogy arcomról a könnyem letöröljem végleg. Hidd el, ez a döntés jobb lesz mindkettőnknek! Csak egy percet adj még ! S idővel a sérelmek elmúlnak majd végleg.


Mond miért tagadná néha úgy vágysz egy dalra? Eljöttem, ó, adj nekem egy percet ! Hagy hozzak én helyette egy szebbet! Skru - Egy percet még ! Bon-Bon - Élvezd a percet ! De a hangod újra szállhat, Ha hiszed még ! Sikerült az ígérteknek megfelelően mára befejezni az Adj nekem egy percet című dalunkhoz készült klip utómunkálatait. Játssz még egy dalt, és elszáll a magány! Ez nem is volt olyan egyszerű (technikai gondok, stb.), ezért még jobban örülünk a végeredménynek!


Ilyen jellegű videót még nem készítettünk, épp ezért számunkra is egy új feladat volt. Világviszonylatban a 15–évesek körében a második helyen szereplő halálok az öngyilkosság. Ha épp esik és lőttek a kinti játékoknak, akkor ideje elővenni a tarsolyból a legjobb itthoni időtöltéseinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések