2015. március 11., szerda

Szerelmes férfi tekintete

Nagyon szeretnénk tudni, hogy milyen helyet foglalunk el álmaink pasijának szívében, vajon mennyire vagyunk fontosak? Mint minden nő, mi is a teljességet akarjuk tőle, hogy minél fontosabb szerepet töltsünk be az életében. A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés.


Szerelmes férfi tekintete

A hirtelen, játszi könnyedséggel odavetett szeretlek sokkal inkább akkor jellemző, ha a pasi el akarja altatni gyanakvásodat, hogy minél könnyebben megszerezhessen. Egyszerűbben, a pasiknak vannak bizonyos elvárásai egy kapcsolattól, melyeket gyakran a nő apró mozdulatai határoznak meg. Az alábbi példák segítségével bepillantást nyerhetsz abba, titkon mire is vágyik egy férfi ? Hosszan néztunk egymás szemébe s mintha csillogott volna a szeme. Gondolom nem lehet definiálni hogy milyen a csillogó szem.


Szerelmes vagy szexet akar? Máshová fókuszál a szem, ha a vágy dolgozik bennünk, és máshová akkor is, ha éppen elöntenek az érzelmek. Milyen tehát a férfi , ha szeret? Rólad mesél a tekintete – egy férfi , ha szeret – mondjon a barátnőd bármit is – nem lát mást Rajtad kívül.


Téged akar és kíván minden pillanatban. Egy szerelmes férfi pillantásától még egy jéghegy is megolvadna! A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Egy ölelés, mindent elárul. Amikor egy férfi szeret….


A pszichológia azt mondja, hogy a szerelem óceanisztikus élménye a. Ha belemerültök a beszélgetésbe, természetes, hogy partnered téged néz, de ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Míg az igazi szoknyavadászok kihasználják a szituációt és flörtölni kezdenek a barátnőivel, az igazán szerelmes férfi figyelni fog barátai történeteire, azonban a flörtölésnél csak Ön jöhet szóba. Ha egy férfi egész testével feléd fordul, szemtől szemben áll vele elég nyilvánvalóak a szándékai. Ha mindehhez még az is párosul, hogy egyre közelebb és közelebb lép hozzá már csak rajtad múlik, hogy elfogadod-e a fizikai közeledését.


Szerelmes férfi tekintete

Annak ellenére, hogy manapság irreális elvárások vannak azzal szemben, mi vagy ki a szép, és egy torz szépségideál él az emberek fejében, hiszen mindenhonnan a tökéletes arcú, testű és sminkelt modellek néznek vissza ránk, a férfi , aki igazán szerelmes , a nap minden percében imádni fogja a nőt, akit a párjának mondhat. Ha a beszélgetésetek -a alatt a szemeidről az orrodra és ajkaidra csúszik a tekintete , akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon tetszik neki a látvány” –állítja Woods. Az, hogy egy férfi a nő testét vagy arcát nézi-e meg elsőként, attól függ, hogy rövid vagy hosszú távra tervez-e. Egy most elkészült kutatásból derült ki, hogy a kalandra vágyó férfiak nagyobb valószínűséggel veszik szemügyre partnerük testi adottságait, míg azok, akik hosszú távra keresnek partnert inkább az arcot tanulmányozzák. Béla öleli, vagy az, akinek a nevét sem tudja talán - hanem A FÉRFI.


Ostatnio nieustannie noc. Jest we mnie jeszcze świat(ło). Házi praktikák száraz és töredezett hajra. A szép, fényes haj minden nő ékessége, de sajnos a mosás és balzsamozás nem elég.


A mindennapi macerák, formázás, festés, fésülés alaposan igénybe veszik a szálakat, amik idővel töredezetté válnak, így a hosszú hajon sokszor már csak az olló segíthet. A férfiak többsége egy bizonyos kort meghaladva valóban nem képes szerelmes lenni szex nélkül? A legtöbb férfi aprólékos részletességgel tud beszélni a nőről, akit használ, ámde nem szeret.


Mihelyt szerelmes lesz, tekintete elbutul, szava elapad. Himnuszt költ a kedvesről, csakhogy ezt már magába zárja. E gondolatokhoz illetéktelen az idegen fül. Láttál már olyat, hogy egy asztalnál mondjuk 3-férfi beszélget vagy épp vitatkozik, a nő meg hátul az órát nézi, hogy mikor lesz már ennek vége? Viszont egy valóban szerelmes férfi sose tenne ilyet a párjával, ad a véleményére és igyekszik bevonni a beszélgetésekbe.


Nem lehet átformálni a másikat, egyszerűen csak tudni kell az ő fejével is gondolkodni – mindkét nemnek. Az a férfi , aki megérti az ő szemszögéből nézve hóbortjaidat, hogy imádsz vásárolni, hogy fontos, milyen az emberek csillagjegye, hogy rajongsz a romantikus filmekért – hosszú távra tervez. Ebben a boldog állapotban hajlamos csak a szépet és jót észrevenni, így számára tökéletesnek tűnsz.


Ne lepődj meg, ha furcsán viselkedik, vagy a legváratlanabb pillanatban zavarba jön. A férfi , amikor igazán és őszintén szerelmes a menyasszonyába vagy a feleségébe, akkor is képes egy számára teljesen közömbös nővel nemi viszonyt folytatni, érzelmi kapcsolat nélkül, de a szerelmes nő - rendkívüli esetektől eltekintve - képtelen megtenni ugyanezt. Ahhoz, hogy tudjátok, egy férfi valóban szerelmes -e, nem kell állandóan faggatni erről és nem is kell találgatni. Elég megfigyelni a reakcióit. Függetlenül attól, hogy mit mon a fizikai gesztusai bizony elárulják, mit érez.


De néhány férfi számára a vonzódásnak ez a definíciója nem esik a szerelem kategóriájába, lehet puszta vágy is. Hiszen sok férfi nők kapcsán testi vágyat érez, nem szerelmit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések