2015. március 23., hétfő

Nyilas férfi megtartása

Nyilas férfi megtartása

Nem nagyon érdekli, hogy kiszemeltje házas-e. Az ösztöneit követi, mert azok csak ritkán csapják be, csalódásban nem sok része van. De fura módon, akármennyire is vakítja el a szerelem, mindig ott van benne a függetlenségének megtartása , aminek az oka az, hogy nem akar túl szorosan kötődni. Azok fogják meg, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak. Ha meg akarod hódítani, nem árt, ha te is merész és elmés vagy, és nem riadsz vissza olykor a meglepő kalandoktól sem.


Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. Nagyon hamar felizgul, és izgalma nőttön nő a megfelelő előjáték alatt. Olyan kalandokba keveredik, melyek más számára rendkívülinek tűnnek, de ő természetesen fogad minden változást.


Ha valamiért mód felett felháborodik, hideggé, visszafogottá válik. Egy nyilas túlságosan is óvatoskodó lehet, időnként pedig nem túl tapintatos. Időnként hirtelen, heves, de nem is lehetne más, hiszen a tűz az alapeleme. Ez a kettő együtt azt közvetítheti, hogy semmit sem szeretne tőle pedig könnyen előfordulhat, hogy csak rossz napot fogtál ki nála. Nem lehet várni egy Nyilastól: ismételgesse, hogy szeret, egyszer is nehezen teszi, de képes minden áldozatra, anyagiakban is, ha házastársának segíteni tud vele.


A Nyilasról sokan tudják, hogy trófea gyűjtő, de azt már kevesebben hallották, hogy ő ezzel nem szeret kérkedni. Nyilas férfi ezt gondolja (és ezt teszi)! A nő kezdetben a megszerzésért csábít, később, ha már gyermekek vannak, a férfi megtartása a cél, s ez nem lehetséges zsarolással, kötelekkel, felelősséggel, terhekkel, üres szavakkal.


Ezek nem működnek egy olyan világban, amikor a válás népszerűbb, mint a szent frigyek kötése. A trófeákat a magángyűjteményében őrzi, és nem szereti, ha sokan tudnak a hódításairól. Tudásvágya határtalan, mindenről szeret tudni, minden témában otthon akarja érezni magát, hiszen akkor a macsó férfi szerepet is könnyen magára öltheti. Viszont a Skorpió férfi hajlamos akkor is megharagudni, ha valamiben ki akarjuk oktatni, vagy valamit tanítani szeretnénk neki.


A legegyszerűbb módja annak, hogy a férfi úgy érezze, Te segítesz neki jobb emberré válni, ha javaslatokkal, ötletekkel segíted és nem utasítgatsz, parancsolgatsz, leadod a rendelést. Az ideális partner ben egyben színvonalas beszélgetőtársat is keres, akivel nemcsak az élet nagy kérdéseit, de a jövőt is megvitathatja. Ezzel elére hogy őszinte legyen hozzád és tiszteljen. Inkább gyakorlatias, mint fantáziadús. Ideális partner számára a Kos és az Oroszlán, a sok közös tulajdonság, közös célok összekötik őket akár egy életre is.


Bak Ha a férfi Bak-jegyű: Ügyesen és erőteljesen halad előre, ahogy a kecskebak kapaszkodik fel a hegycsúcsra. Bármit tesz, azt csakis a dicsőség kedvéért teszi. Az Oroszlán férfi élete nem túl mozgalmas. Az örök szerelmes és folyton elégedetlen Oroszlán férfi tüzes természetű. A Halak férfi csupa ellentmondás, ezért részéről bármire számíthatunk.


Hirtelen elhatároz valamit s máris mást tesz, mint amit eltervezett. Szentimentális álmodozó, aki nem a reális világban él, hanem valamely saját maga által megalkotott képzeletbeli világban. Ha egy tüzes partnert keresel, akkor egy nyilas férfi mellett megélhetsz minden mélységet és a magaslatot is. Temperamentumos az alaptermészete is, de az ágyban kifejezetten szenvedélyes szerető. Bár soha nem nagyképű, mégis a kisugárzása olykor erre utalhat.


Szereti ha elhalmozzák babérokkal s ez sikerül is az Oroszlán férfiak, anélkül hogy túl sokat kellene küzdenie érte. Igazi vadászként az Oroszlán férfi is lesben áll a „prédájára”, maj amint a lehetőségek tökéletesek, gyorsan megragadja. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza. Amíg tart a szerelem, a Skorpió valósággal elbűvöli szexuális energiáival a Nyilast, aki minden izgalmas dologban benne van. A Skorpió víz elemű jegy – ez azt jelenti, hogy szubjektíven, tele érzésekkel közelít a világhoz, empatikus, nagy a beleérző képessége és könnyen megbántódik, fogékony és, a közhiedelemmel ellentétben, jószívű – ám másképp az, mint a szintén víz elemű Halak, vagy Rák jegyűek.


Az iskolában lehet, hogy fecsegő lesz, aki nem figyel oda az órán, ám mivel alaptermészete igen intelligens, így kivágja magát a kínos helyzetekből. Hogyan vonzd a Nyilast? Beszélj hozzájuk, tégy fel kérdéseket róluk, ossz meg velük történeteket, nevettesd meg őket, de ne üsd bele az orrod az életük intim részleteibe. A NYILAS a szellem embere, legfeljebb azért van szüksége társra, hogy legyen kinek elmagyarázni a világ bonyolult, de az ő számára teljesen érthető működését.


Szerencsére nem erőszakolja partnerére a nézeteit, csak elmondja, s azután megengedi, hogy azt gondoljon róla, amit akar. Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret.


A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések