2019. június 13., csütörtök

Kos horoszkóp

Kos horoszkóp

Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Kos mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain! Ha társadalmilag kellemetlen, netán anyagilag kényes helyzetbe kerül, képes mindent azonnal megoldani, a nehézségeket könnyen, helyben legyőzni. Napi, heti, havi és éves horoszkóp. Asztrológiai kalkulátorok.


Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Kos (március - április 20) napi horoszkóp Fontos, hogy a mindennapi rohanásban is találj valami olyasmit, amiben örömöt lelsz, és amit élvezettel csinálsz. Ez erőt és lendületet adhat ahhoz, hogy a nehezebb feladatokat is le tudd küzdeni. Valaki egy szokatlan kéréssel fordulhat önhöz, ami elsőre talán meglepőnek tűnhet, sőt, ha ön szemérmes, akkor még akár zavarba ejtőnek is. Mégis jobban jár, ha palástolja zavarát, és segítőkésznek mutatkozik.


Kos Kedvező – Ha volna valami apró kellemetlenség, ami egészségét zavarná, ma feltétlenül szakítson időt arra, hogy felkeresse orvosát. Gyorsan megszabadulhat a kellemetlen érzéstől és az elő-elő bukkanó nyomasztó gondolatoktól is. Kos napi szerelmi horoszkóp. Napi kínai horoszkóp - Gazdagodj az ősi kelet bölcsességeivel.


Kos horoszkóp

Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. Heti horoszkóp Találkozik valakivel, akivel nincsenek ugyan nagy tervei, mégis mélyen megérinti, ugyanis hatalmas tükröt tart Önnek. Az illető ugyanolyan könnyedén veszi a kapcsolatokat és a szerelmet, mint mostanában Ön, ami – be kell látnia – a másik oldalról megélve, egyáltalán nem kellemes.


Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Mindazonáltal előfordulhat, hogy a napi horoszkópok esetenként a bolygó mozgások komplex matematikájából adódóan nem fedik a valóságot. Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.


Válaszd ki csillagjegyed és nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Kos különösen intenzíven él majd át mindent. Kattintson ide a NŐI KOS horoszkóp karkötőkért. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni.


Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Karriered egyre meredekebben ível felfelé, de szinte semmi másra nem jut időd. A Kos csillagképet azért tekintik az Állatöv első csillagképének, mert kétezer-ötszáz éve még ide esett a tavaszpont.


Hivatásod is profitál belső erődből és bizakodásodból. A legősibb csillagképek közé tartozik, mert a régi pásztornépek számára a juh volt az egyik legfontosabb állat: tejét itták és sajtot készítettek belőle, gyapjából ruházkodtak. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések