2019. június 27., csütörtök

Siklósi eladó ingatlanok

Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingyenes hirdetések a Jófogás. A felülről zárt oszlopos teraszról. Kriszti nagyon lelkiismeretes, és kitartó!


Hosszas keresés után megtalálta számunkra a legmegfelelőbb házat. A házba egy lépcsőn keresztül jutunk le egy teljesen száraz pince részbe ,amit a tulajdonos eddig csak tárolásra használt,de mivel jelenleg nagyon jó állapotban van bármilyen más célra is alkalmas. Baranya megye hangulatos városkájában a Pécstől mindössze km-re fekvő Szentlőrincen, a kertvárosias részen elhelyezkedő Bocskai utcában (mely a város legjobb része), jó állapotú, praktikus beosztású, belső kétszintes (a felső szinten LOGGIA), 1m2-es, családi ház ELADÓ ! Messze a valódi érték feletti áron hirdetett egy ingatlant, ez csak a szerződés aláírása után derült ki. Nem csak az ügyvédhez kísért el bennünket, de a hitelnél és a kulcsátadásnál is segített. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni.


Az épület szigetelt és egyedi fűtésmérővel szerelt. A környék, az utca csendes. A lakáshoz saját tároló tartozik. A közelben található iskola, bolt, benzinkút, buszmegálló.


Siklósi eladó ingatlanok

Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó siklósi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Ingatlan forgalmazás, lakás, családi ház. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.


A siklósi vár 600m-re van. Siklósi eladó 1nm-es ház: Siklós-családi házas övezetében, frekventált környéken, néhány perces sétára a belvárostól, igényesen felújított, kb 120. Eladó ingatlanok Siklóson. Villamos energia és szennyvíz van, a vezetékes gáz az.


Kassák Residence társasház I. Siklósi eladó tégla családi ház: ELADÓ Siklós - Máriagyűdi Városrészében egy kiváló állapotú , nagyméretű családi ház teljesen berendezve, nagy gar. Siklós eladó ingatlan lakás lakások Siklósi eladó ingatlanok lakások lakások Siklós eladó ingatlanok Magyarországon települések szerint - fontosinfok. Post Your Listing Prices and advertising opportunities Payment options Sign board. Pécsett, a Siklósi úton, a temetővel szemben lévő udvarban , ahol több cég és üzlet is működik, 1malapterületű földszintes ingatlan kiadó.


Díjmentes hitelügyintézés. A Siklósi Vár és a Thermal Spa Siklós 2-perces sétával elérhet? Mind három szoba külön bejáratú. Az ingatlan kiválóan alkalmas üzletnek, raktárnak, céges telephelynek. A világos és tágas nappaliban épített kandalló is alkalmas a ház felfűtésére.


Siklósi eladó ingatlanok

A sík területen elhelyezkedő telek a Siklósi úton található. A közművesített terület Észak déli tájolású. Pécsett Bőrgyár területén nagyméretű szintes raktárépület telekkel, műhelyekkel, teherlifttel, bérlőkkel is, nagyon kedvező áron eladó.


Megközelítés: a Siklósi út felől a Bőrgyár portaépülete melletti sorompós bejáraton, akár kamionnal is. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált SIKLÓSI TELEPHELY jellemzői: Az ipartelepen található ingatlanban irodák illetve raktárak lettek kialakítva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések