2015. december 1., kedd

Augusztus 26 csillagjegy

Augusztus 26 csillagjegy

A jegyek elemi felosztása. Figyeljen arra, hogy pontosan fogalmazzon, mert egy szavát is félreértheti a környezetében valaki, és ebből komoly problémák lehetnek. Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus -án is! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben?


Augusztus 26 csillagjegy

Nyilas – heti horoszkóp. A hét első fele izgalmat hoz az életedbe, mégpedig egy új ismeretség formájában. Olyan valakivel kerülhetsz most kapcsolatba, aki imponál és egyfajta mintaként szolgál számodra és annak érdekében, hogy te is hasonlíts hozzá, vagy kövesd őt, amiért talán arra is képes lennél, hogy kimozdulj a megszokott kereteid közül. Skorpió – heti horoszkóp. A Szűz jellemző tulajdonságai:A Szűz jegy szülötte általában a szorgalmas, állandóan tevékenykedik.


Augusztus – Szeptember 23. Gyakorlatias, inkább az esze irányítja mint a szíve. Tudós alkat, jó megfigyelő, elemző és rendszerező. Rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak. Egy költözés, vagy egy új munkalehetőség eredményeként eddig teljesen ismeretlen lehetőségek nyílnak meg előtte melyek egyben új kihívásokat és.


Augusztus 26 csillagjegy

A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Heti horoszkóp augusztus -szeptember 1. Ha azt hiszed nyugisan kezdődik a szeptember, nagyot tévedsz! Ez az csillagjegy a leghajlamosabb a hűtlenségre. Varázslatos Telihold a Halak jegyében – Könnyed élet lemondások nélkül!


Csillagjegy kapcsolatok 3. Ha a csillagászati események szenvedélyes követői vagyunk, akkor. Kos csillagjegy – heti horoszkóp. A bolygoállások most nagyon kedvező szöget vetnek. Hozzászólások (0) Annyi horoszkópos bejegyzésem volt, hogy úgy döntöttem, szétbontom őket és megmutatom egy-egy bejegyzésben egy adott csillagjegy – szerintem – legjellemzőbb tulajdonságait. Gergely-naptár szerint.


Az évből még 1nap van hátra. Ajánlott és kerülendô tevékenységek nap mint nap. Hold hatásai mindennapjainkra. Napi horoszkóp augusztus -ra a csillagjegy szülötteinek. Ezt a napot szentelje a családjának.


Szervezzen közös programot! Most ne sajnáljon magától semmit, ami jól esik önnek. Minél önfeledtebb tud lenni. Több csillagjegy előtt itt a nagy lehetőség az anyagi kiugrásra. Itt az ideje, hogy új fejezett nyiss az életedben, akár azzal a személlyel, aki jelenleg melletted van, akár valaki mással.


A szerelem szektorodban nagy átalakulás várható, amelyet az Oroszlán csillagjegy bátor energiája mindig aktívan támogat. A kapcsolatodban mindkettőtök személyiségnek lehetősége van kivirágozni. Sajnos a hét uralkodó bolygója a Merkúr, még mindig hátráló mozgásban van.


Ezért érdemes most elrontott dolgaink kijavítására fordítani az energiánkat. Nem éjféltől éjfélig tart egy csillagjegy. Lehet, hogy délelőtt 11-kor még oroszlán, este 7-kor meg már szűz. Ha tudod a születésed időpontját (óra, perc), akkor aszcendens számításos oldalon meg tudod nézni, hogy mi a napjegyed.


A Lancaster-ház győzelmével véget ér Angliában a rózsák háborúja. Jan Tarnowski vezette lengyel sereg döntő vereséget mért a moldvaiakra az obertini csatában. Ha nem is tud minden nap időt szakítani a lazításra, jelöljön ki a héten legalább két napot, amikor igenis átadja magát a testi-lelki kikapcsolódásnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések